Showbiz

Αννίτα Ναθαναήλ: Η ζωή της μετά το Nomads, ο πελάτης Ντάνος και η προετοιμασία για την Αμερική

Gossip-tv Team

Ένα ευχάριστο διάλειμμα από τις ουκ ολίγες υποχρεώσεις της, ήταν τελικά για την Αννίτα Ναθαναήλ η συμμετοχή της στο Nomads.

Μαμά πλήρους απασχόλησης, σύζυγος αλλά και επιτυχημένη επιχειρηματίας εδώ και αρκετά πια χρόνια η Αννίτα δεν επιζητούσε τη δημοσιότητα αποφασίζοντας να πει το ναι στην πρόταση που της έγινε να συμμετάσχει στο reality επιβίωσης του Ant1. Ούτε φυσικά, το χρηματικό έπαθλο.
Γιατί η Αννίτα, αν και δεν το γνωρίζουν πολλοί, λατρεύει τη φύση και τη θάλασσα, είναι πάντα ανοιχτή σε περιπέτειες και εμπειρίες ζωής και δεν χρειάζεται 5άστερα ξενοδοχεία για να περάσει καλά. Κι αν και δεν έκατσε όσο ήθελε στο παιχνίδι, δεν το μετανιώνει.
Εξάλλου η επιστροφή της στην Ελλάδα είχε ουκ ολίγες υποχρεώσεις για εκείνη αφού πλέον η επιχείρηση επισκευής ηλεκτρονικών συσκευών που έχει ανοίξει με τον άντρα της -δική του ιδέα, δική της υλοποίηση- μετράει ήδη πολλά χρόνια και δεκάδες μαγαζιά τα οποία διακοσμεί η ίδια προσωπικά- στο κατάστημα του Συντάγματος την πετύχαμε κι εμείς να ολοκληρώνει την Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση- ενώ παράλληλα στέκεται βράχος δίπλα στις κόρες και στον «Ελληνάρα» πλέον Κρις, τον άντρα της ζωής της και σχεδιάζει και τις δικές της σειρές αξεσουάρ για κινητά.
Πώς είναι η επιστροφή στην καθημερινότητά της μετά το παιχνίδι, που εξυπηρετεί τον πελάτη «Ντάνο» -έτσι για να ικανοποιηθεί και ο γυναικείος πληθυσμός- ποιοι celebrities -πολύτεκνοι- είναι οι καλύτεροι πελάτες της γιατί τα παιδιά τους κάθε τρεις και λίγο κάτι σπάνε και τι ονειρεύεται για τις κόρες της που όπως δείχνουν τα πράγματα θα βρεθούν στη πατρίδα του μπαμπά τους, την Αμερική για σπουδές στο άμεσο μέλλον…
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved