Ράνια Θρασκιά: «Είναι από τις πιο συγκλονιστικές εμπειρίες της ζωής μου»
Showbiz

Ράνια Θρασκιά: «Είναι από τις πιο συγκλονιστικές εμπειρίες της ζωής μου»

Για το νέο της εγχείρημα, το Κέντρο Προσωπικής και Οικογενειακής Εξέλιξης, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ράνια Θρασκιά.

Πρόκειται για ένα κέντρο που βοηθά στην καλύτερη και αποτελεσματικότερη διαχείριση των δυσκολιών και των αρνητικών συναισθημάτων που κατακλύζουν το σύγχρονο άνθρωπο. «Όλοι στην πορεία της ζωής μας ερχόμαστε αντιμέτωποι με δυσκολίες και προκλήσεις, απέναντι στις οποίες αισθανόμαστε ότι δεν μπορούμε να αντεπεξέλθουμε» λέει η Ράνια στο People και συνεχίζει: «Πιθανές αλλαγές στην προσωπική, επαγγελματική και κοινωνική ζωή ενός ατόμου, μια ξαφνική απώλεια, ένας χωρισμός, αλλά και καθημερινά ζητήματα που αφορούν στη σχέση του γονιού με τα παιδιά του είναι κάποια από τα θέματα για τα οποία οι άνθρωποι μας εμπιστεύονται στην πορεία της εξέλιξής τους», λέει η ίδια στο People.

Αναφερόμενη στο πώς γεννήθηκε η ιδέα για τη δημιουργία του Κέντρου Προσωπικής και Οικογενειακής Εξέλιξης, η Ράνια εξηγεί: «Το Κέντρο γεννήθηκε από την επιθυμία μου να ασχοληθώ ενεργά με το χώρο της ψυχικής υγείας, μετά το τέλος των σπουδών μου. Τότε που συνειδητοποίησα ότι όλοι οι άνθρωποι που περνούν μικρές ή μεγάλες περιόδους στη ζωή τους κατά τις οποίες δοκιμάζονται απελπίζονται, πονούν και νιώθουν ανίσχυροι έχουν δικαίωμα να πάρουν βοήθεια.

Να μπορέσουν μέσα από μια διαδικασία που εμπεριέχει φροντίδα, ανθρώπινη ζεστασιά αλλά και πιστοποιημένη επιστημονική γνώση να ανακαλύψουν τις κρυμμένες τους δυνάμεις και να ξαναβγούν στο φως και στη χαρά. Είμαι ενθουσιασμένη και συγκινημένη όταν βλέπω αυτή τη διαδρομή προς την αλλαγή και την ανακούφιση στα μάτια των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται. Είναι από τις πιο συγκλονιστικές εμπειρίες της ζωής μου!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved