Ναυπλιώτου: «Όταν αισθάνομαι ότι έχω πετύχει σε ένα ρόλο αισθάνομαι και πιο κοντά στον εαυτό μου»
Showbiz

Ναυπλιώτου: «Όταν αισθάνομαι ότι έχω πετύχει σε ένα ρόλο αισθάνομαι και πιο κοντά στον εαυτό μου»

Το Master Class, στο οποίο η Μαρία Ναυπλιώτου υποδύεται τη Μαρία Κόλλας, γνωρίζει μεγάλη επιτυχία από τις πρώτες κιόλας ημέρες που ανέβηκε.

«Αυτή η γυναίκα είχε κάτι που μάγευε τους ανθρώπους, ακόμα κι αν δεν γνώριζαν την τέχνη της. Με αφορμή το θεατρικό έργο, τη μελέτησα πολύ και άρχισα να έρχομαι πιο κοντά στη γυναίκα Κάλλας παρά στο μύθο και στη διάσημη καλλιτέχνιδα. Η πρόθεση μας με τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο ήταν να παρουσιάσουμε το πρόσωπο και όχι το θρύλο. Τη συναντάμε λίγα χρόνια πριν πεθάνει, όταν πια τα έχει χάσει όλα και προσωπικότητα της είναι κατακερματισμένη. Η καριέρα της, η αγάπη της και ό,τι πάνω στο οποίο είχε επενδύσει την έχουν προδώσει και την έχουν απορρίψει. Με συγκίνησε πολύ και την προσέγγισα με μεγάλο σεβασμό και τρυφερότητα. Ήταν ένας άνθρωπος βαθύτατα πονεμένος, που έκανε μια τεράστια διαδρομή μόνη της, χωρίς να έχει δίπλα της πρόσωπα που να την αγαπούν βαθιά», λέει η ηθοποιός στο Instyle.

Η ηθοποιός είναι μαθημένη σε «δύσκολες» γυναίκες, αφού κατά τη διάρκεια της καριέρας της έχει υποδυθεί αρκετές αλκοολικές, πληγωμένες και αυτοκαταστροφικές ηρωίδες.

«Όλοι οι ρόλοι μπορούν να ερμηνευτούν ποικιλοτρόπως. Υπάρχουν κομμάτια με τα οποία ταυτίζεσαι κι άλλα που δεν τα κατανοείς ποτέ. Η αλήθεια είναι ότι θα πρέπει να χαράξεις μια διαδρομή και μέσα σου, θα πρέπει να δώσεις κάποιες απαντήσεις και να πλησιάσεις το χαρακτήρα. Όταν αισθάνομαι ότι έχω πετύχει σε ένα ρόλο, για κάποιο λόγο αισθάνομαι και πιο κοντά στον εαυτό μου. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι γίνομαι ο ρόλος. Αυτό θα ήταν παθολογία», λέει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved