Μαρία Ναυπλιώτου: Η αγαπημένη της βόλτα στην Αθήνα και τα ρούχα που λατρεύει
Showbiz

Μαρία Ναυπλιώτου: Η αγαπημένη της βόλτα στην Αθήνα και τα ρούχα που λατρεύει

Η Μαρία Ναυπλιώτου είναι από τις γυναίκες που προσέχουν την εμφάνισή τους. 

Η ηθοποιός υποστηρίζει πως δεν είναι fashion icon, και αποκαλύπτει τα αγαπημένα της κομμάτια που υπάρχουν στη ντουλάπα της.

Ο αγαπημένος της περίπατος στην Αθήνα είναι στην περιοχή γύρω από την Ακρόπολη. «Μου αρέσει να περπατάω στην Πλάκα και στο Μοναστηράκι. Επίσης, αγαπώ τη βόλτα δίπλα στη θάλασσα, στο Παλαιό Φάληρο» αποκάλυψε στο Instyle και συνέχισε για την γυμναστική που κάνει, αφού όπως λέει και η ίδια είναι γερό πιρούνι. «Όσον αφορά τη διατροφή μου, τρώω τα πάντα αλλά προσέχω. Επιπλέον, φροντίζω να συντηρούμαι κάνοντας συνεδρίες πιλάτες, σε συνδυασμό με ασκήσεις ενδυνάμωσης, δύο με τρεις φορές την εβδομάδα».

Όταν θα βγει από το σπίτι, δεν θα βαφτεί σχεδόν ποτέ, ενώ τα βράδια μετά τις παραστάσεις, πριν κοιμηθεί, δεν θα παραλείψει να αφαιρέσει το μακιγιάζ.

Το ίδιο απλή είναι και όσον αφορά το κομμάτι της μόδας. «Είμαι ενήμερη αλλά δεν έχω κάποια ουσιαστική σχέση με τη μόδα. Αγαπώ το απλό ντύσιμο και το αφαιρετικό στιλ. Υπάρχουν όμως φορές που έχω μαγευτεί από φορέματα». Η Μαρία ξεχωρίζει τις δημιουργίες του Alexander McQueen, ενώ θαυμάζει και πολλούς Έλληνες σχεδιαστές.

«Ο Βασίλης Ζούλιας, που με ντύνει φέτος και στην παράσταση, είναι ένας από τους αγαπημένους μου. Επίσης, στο παρελθόν με έχουν ντύσει η Loukia, οι Deux Hommes... Έχω βάλει υπέροχα ρούχα. Όμως ως χαρακτήρας δεν είμαι fashion icon».

Όταν μιλάμε για τους θησαυρούς της ντουλάπας της, γελάει. «Τις εποχές που είχαμε οίστρο στα ψώνια, αγόραζα πολλά παπούτσια. Υπάρχουν κομμάτια στην γκαρνταρόμπα μου που αγαπώ πολύ: ένα faux animal print παλτό, μια vintage γούνα που ήταν της μητέρας μου καν ένα ζευγάρι Sergio Rossi μαύρα μποτάκια με καφέ λεπτομέρειες, για τα οποία θυμάμαι ότι είχα δώσει ολόκληρο το μισθό μου!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved