Ευαγγελία Αραβανή: «Δεν θα ήθελα να δημιουργήσω μια οικογένεια και να τη διαλύσω»
Showbiz

Ευαγγελία Αραβανή: «Δεν θα ήθελα να δημιουργήσω μια οικογένεια και να τη διαλύσω»

Η Ευαγγελία Αραβανή σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στους γονείς της που χώρισαν όταν ήταν οχτώ χρονών και εξομολογήθηκε αν θα ήθελε να κάνει δική της οικογένεια.

Έχεις πει ότι δεν κυνήγησες ιδιαίτερα την καριέρα σου ως μοντέλο, ειδικά στο εξωτερικό. Σήμερα το μετανιώνεις;

Πιστεύω ότι ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα αν το είχα κυνηγήσει. Ήταν μια συνειδητή επιλογή διότι δεν μπορούσα να συνηθίσω όσα απαιτούσε η ζωή ενός μοντέλου. Και αρρώσταινα. Οπότε προκειμένου να είμαι εγώ καλά, επέλεξα τον δρόμο, που θα με έκανε ευτυχισμένη. Δεν μπορούσα καθόλου την απόσταση μακριά από το σπίτι μου. Δεν άντεχα, ξεσπούσα σε κλάματα. Δεν μπορούσα να είμαι μόνη μου. Δεν είναι εύκολος δρόμος το μόντελινγκ. Υπάρχει πολλή μοναξιά.

Έχεις στερηθεί πράγματα στη ζωή σου; Σου 'χει λείψει κάτι;

Το πιο ουσιαστικό που στερήθηκα ήταν να έχω την οικογένεια μου μαζί, δεμένη, ολοκληρωμένη. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 8 ετών. Πολλές φορές σκέφτομαι ότι δεν έχω την ανάμνηση των κυριακάτικων οικογενειακών τραπεζιών ή και τους δύο γονείς μου να με παρακολουθούν στις σχολικές γιορτές.

Ο χωρισμός των γονιών σου σε κάνει να σκέφτεσαι δύο και τρεις φορές την απόφαση να κάνεις δική σου οικογένεια;

Με κάνει να σκέφτομαι όχι το πότε θα πάρω την απόφαση, αλλά ότι δεν θα ήθελα, να μου συμβεί ο χωρισμός. Δεν είμαι αρνητική στο να κάνω οικογένεια. Ίσα-ίσα το αντίθετο. Απλώς δεν θα ήθελα να δημιουργήσω μια οικογένεια και να τη διαλύσω. Πάντα στην αρχή μιας σχέσης όλα είναι ιδεατά. Δεν ξεκινά-κανείς να κάνει το βήμα για να χωρίσει μετά από δύο ή τρία χρόνια.

Πηγή: Gala

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved