Δήμος Μπέκε: «Σε όλους μας στοίχισε πάρα πολύ η διάλυση των “One”»
Showbiz

Δήμος Μπέκε: «Σε όλους μας στοίχισε πάρα πολύ η διάλυση των “One”»

Ο Δήμος Μπέκε αναφέρθηκε στη διάλυση του συγκροτήματος «One» και πόσο του στοίχισε.

Γιατί διαλύθηκαν οι «One»;

Οι «One» ήταν εμείς και ο Γιώργος Θεοφάνους. Αυτός ο άνθρωπος μας έδωσε τα πάντα και κάποια στιγμή θεώρησε ότι αυτό το γκρουπ έπρεπε να ολοκληρώσει την πορεία του την στιγμή που ήταν ψηλά πριν αρχίσει να φθείρεται και πιστεύω σαν κίνηση marketing ήταν πανέξυπνη και κράτησε αυτόν το μύθο, αυτή την καψούρα των fans. Όλος ο κόσμος λέει πότε θα γίνει ξανά το reunion...

Πόσο σου στοίχισε η διάλυση των One;

Σε όλους μας στοίχισε πάρα πολύ. Αλλά φταίμε κι εμείς γιατί τελικά τα πάντα καταλήγουν στις ανθρώπινες σχέσεις. Γιατί όταν υπερισχύει το εγώ και παύεις να βλέπεις το σύνολο, τότε τα πράγματα αρχίζουν και πάνε λάθος. Επειδή είχαμε κάποια θέματα εγωισμού το πράγμα ήρθε στο τέλος του. Για μένα που το βλέπω τώρα από απόσταση και πιο ώριμα έπρεπε να ολοκληρωθεί.

Έχεις δουλέψει με πάρα πολλές φίρμες;

Με όλους και με τα μεγαλύτερα ονόματα και έχω τον μεγαλύτερο σεβασμό στον Αντώνη Βαρδή ο οποίος το 1997 που δουλεύαμε στα «Νέα Δειλινά» με πήρε στη Warner και τους είπε «σας φέρνω ένα διαμάντι που ενορχηστρώνει, γράφει, τραγουδάει, μόνος του όλα» και τον ευχαριστώ πολύ γι' αυτό. Κι έτσι έγινε, τα έκανα όλα μόνος μου και τους πήγαινα τον δίσκο έτοιμο. Τότε έβγαλα το «Ρώτα με γιατί» την μεγάλη μου επιτυχία που ακόμα αντέχει αυτό το τραγούδι στον χρόνο.

Πηγή: Χάι

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved