Showbiz

Μαρία Κορινθίου: Η Αλίκη, το γυμνό και το ξανθό χρώμα στα μαλλιά!

Η Μαρία Κορινθίου φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση Η νεράιδα και το παλικάρι και παίζει το Κατερινιώ που είχε αναδείξει μοναδικά στο παρελθόν η αξέχαστη Αλίκη Βουγιουκλάκη. Η αγαπημένη ηθοποιός μιλάει με θαυμαστό για τη μεγάλη ντίβα του ελληνικού κινηματογράφου, αποκαλύπτει πώς νιώθει που πλέον είνα ξανθιά αλλά και αν θα έκανε ποτέ γυμνό στο θέατρο ή σε φωτογράφιση... 

Διαβάστε τι δήλωσε...

Ενιωσες ότι σε αυτόν τον ρόλο πρέπει να κάνεις κάτι περισσότερο;

Οχι, τον κάθε ρόλο τον προσεγγίζω µε τον ίδιο τρόπο, γι’ αυτό και µπήκα στη διαδικασία να δω τι θα κάνω και µε τα µαλλιά µου. Πάντα κοιτάω την εξωτερική εµφάνιση της ηρωίδας. Είναι ένα µεγάλο βάρος. Η Αλίκη είναι ένας µύθος, είναι ένα πρόσωπο… Λέω «είναι», φαντάσου. Αυτή είναι η επιτυχία της. Εξακολουθεί να υπάρχει. Ενα υπέροχο, λαµπερό πλάσµα. Η δική µας σταρ µε µεγάλη παρακαταθήκη. Ο,τι έχει αγγίξει η Αλίκη έχει τεράστιο βάρος.

Γνωρίζεις αν ο γιος της και ο αδελφός της θα έρθουν να δουν την παράσταση;

∆εν ξέρω. Το εύχοµαι. Πολύ όµορφα και ανθρώπινα. Μακάρι.

Και κάπως έτσι έγινες ξανθιά. Και άκουσες πολλά. Στεναχωρήθηκες;

Οχι. Στο παρελθόν µε απασχολούσαν, όχι πια. Πάντα ξέρω ότι, όσο πιο ωραία πράγµατα και ιδιαίτερα κάνω, τόσο θα µε «χτυπούν».

Εχεις ζήσει τη ζήλια στο περιβάλλον σου;

Ναι, αλλά τα έχω κάνει όλα µόνη µου και δεν δέχοµαι και δεν ανέχοµαι από κανέναν να µου κόψει τα φτερά. Ούτε να µε «ρίχνει».

∆ιχάζεις, πάντως, το κοινό.

Πιστεύω ότι αυτό συµβαίνει όταν κάνεις µεγάλα πράγµατα ή όταν κάθε χρόνο δείχνεις ότι πατάς στα πόδια σου γερά. Η απίστευτη αγάπη που παίρνω από τον κόσµο είναι το µεγαλύτερο δώρο για έναν καλλιτέχνη.

Πώς νιώθεις ως ξανθιά;

Ως µελαχρινή, µου ήταν δύσκολο! Οµως το ήξερα εξαρχής ότι αυτό πρέπει να γίνει. Ηταν ό,τι πιο έντιµο µπορούσα να κάνω γι’ αυτόν τον ρόλο.

Θα το υιοθετούσες;

Οχι. Είµαι ταγµένη µελαχρινή. Αν πάει για δεύτερη χρονιά το έργο, όµως, τι γίνεται (σ.σ.: γελάει); Εξακολουθεί να µε ξενίζει το ξανθό, αλλά πρέπει να το υποστηρίξω.

Θα έκανες τα πάντα για έναν ρόλο; Για παράδειγµα, γυµνό;

Οχι. Πολύ δύσκολα. Κατ’ αρχάς, δεν το «σηκώνει» η ελληνική θεατρική σκηνή αυτό το πράγµα.

Παίζει ρόλο ότι είσαι µητέρα;

Οχι. Απλά υπάρχει µόνο ένα έργο που µπορεί να στηρίξει το γυµνό στη σκηνή, «Ο εραστής της λαίδης Τσάτερλι». Αρα, για ποιον λόγο να το έκανα;

Πηγή: Realnews

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved