Νίκος Ορφανός: «Το άγχος μου είναι να μην κάνω στο παιδί μου αυτά που έκαναν σε μένα οι γονείς μου»
Showbiz

Νίκος Ορφανός: «Το άγχος μου είναι να μην κάνω στο παιδί μου αυτά που έκαναν σε μένα οι γονείς μου»

Ο Νίκος Ορφανός μιλά για τα παιδικά του χρόνια και αποκαλύπτει πως το άγχος του είναι να μην κάνει στο παιδί του αυτά που έκαναν σε εκείνον οι γονείς του.

Ο ηθοποιός είπε: «Μεγάλωσα σε μια λαϊκή γειτονιά του Ρέντη. Πρόλαβα τις αλάνες, την πλατεία, τα μπακάλικα και την εποχή που δεν είχαμε ζαχαροπλαστεία και η γιαγιά μάς έβαζε για γλυκό ψωμί με βούτυρο και ζάχαρη. Αυτές οι εποχές είναι ωραίες ακριβώς επειδή τις ζεις μία φορά. Ο πατέρας μου είχε καθαριστήριο κοντά στην πλατεία και η μητέρα μου δούλευε μαζί του.»

Και πρόσθεσε στο People που είναι ένθετο στο Έθνος της Κυριακής: «Τότε οι περισσότερες γυναίκες δεν δούλευαν και όσες συμμετείχαν σε τηλεπαιχνίδια στην ερώτηση “τι επαγγέλεστε;” απαντούσαν “οικιακά”. Το μεγάλο μου άγχος είναι να μην κάνω στο παιδί μου αυτά που έκαναν σε μένα οι γονείς μου. Δεν ήταν καθόλου ενθαρρυντικοί. Ο πατέρας μου αδιάφορος και η μητέρα μου να έχει προσκολληθεί ως επί το πλείστον πάνω μας. Με λίγα λόγια, δεν το είχαν ως γονείς. Από άγνοια και αμορφωσιά, δεν ήταν κακοί άνθρωποι. Ευτυχώς, έχω να θυμάμαι όμορφες στιγμές με τη γιαγιά και τον παππού. Ίσως επειδή ήταν συνταξιούχοι ασχολήθηκαν περισσότερο μαζί μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved