Παναγιώτης Πετράκης: «Δεν θα έπαιρνα κιλά για έναν ρόλο…»
Showbiz

Παναγιώτης Πετράκης: «Δεν θα έπαιρνα κιλά για έναν ρόλο…»

Ο Παναγιώτης Πετράκης μίλησε για την απόφαση της συμπρωταγωνίστριας του Μαρίας Κορινθίου να βάψει κατάξανθα τα μαλλιά της για χάρη του ρόλου της στην παράσταση «Η νεράιδα και το παλικάρι».

Ο ηθοποιός επίσης ανέφερε ότι αν χρειαζόταν να πάρει κιλά για έναν ρόλο δεν θα το έκανε.

Η συμπρωταγωνίστρια σου, Μαρία Κορινθίου, για χάρη του ρόλου της έβαψε κατάξανθα τα μαλλιά της.

«Η Μαρία άλλαξε τα μαλλιά τη, γιατί θεώρησε η ίδια, όπως και ο σκηνοθέτης μας -κι εγώ συμφωνώ- ότι ο ρόλος αυτός απαιτεί το ξανθό μαλλί. Η ηρωίδα ήταν μια ξανθιά πανέμορφη κοπέλα, γι' αυτό την έλεγαν «νεράιδα». Πάντα, όταν μεταφέρονται ταινίες στο θέατρο, ακόμα και στο εξωτερικό, διατηρείται αυτούσιο το οπτικό μέρος.

-Θα μπορούσες να πάρεις πολλά κιλά, παραπανίσια, για τις ανάγκες ενός ρόλου;

«Στο εξωτερικό είναι άλλα τα αντικρίσματα, πρόκειται για δουλειές οι οποίες αφορούν διεθνώς, πρόκειται για στοιχήματα των ίδιων των ηθοποιών, τα οποία μπορούν να καταλήξουν σ' ένα Όσκαρ, πρόκειται για τεράστιες οικονομικές απολαβές για να το κάνουν αυτό. Αυτά τα στοιχεία δεν υπάρχουν στην Ελλάδα. Το να πάρεις για μία σεζόν, για ένα έργο, τόσα κιλά, εδώ στην Ελλάδα, όπως ξέρω τον εαυτό μου αυτή τη στιγμή, δεν θα το έκανα, θα πρέπει να τον είχα ερωτευτεί τόσο πολύ το ρόλο για να το κάνω», λέει στο ΛΟΙΠΟΝ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved