Γεράσιμος Γεννατάς: Θα έκανε ποτέ μια... «ελεύθερη σχέση»;
Showbiz

Γεράσιμος Γεννατάς: Θα έκανε ποτέ μια... «ελεύθερη σχέση»;

Ανάμεσα στα γυρίσματα της κομεντί «Ελεύθερη σχέση» στο Open και στις παραστάσεις του Θεάτρου Τέχνης, με το έργο «Η επανένωση της Βόρειας με τη Νότια Κορέα», ο Γεράσιμος Γεννατάς, τρέχει έναν δημιουργικό... μαραθώνιο!

Ο ηθοποιός, μίλησε σε γνωστή εφημερίδα για τον ήρωα του τον Στέργιο, έναν πολιτικό σύμβουλο, ο οποίος χρησιμοποιεί όλη του την τέχνη στο ψέμα νια να «παραμυθιάζει» τους γύρω του, αλλά και για τη συνεργασία του με τον Βασίλη Θωμόπουλο.
«Το καλλιτεχνικό φλερτ με τον Βασίλη έγινε επιτέλους συνεργασία και είμαι πανευτυχής. Υποδύομαι, λοιπόν, το ελληνικό λαμόγιο! Είναι κι αυτό μια προσφορά της χώρας μας οτον παγκόσμιο πολιτισμό (γέλιο), που δεν παίρνει τη ζωή στα σοβαρά, αλλά περνά από δίπλα της ακροθιγώς, χωρίς να νοιάζεται για τους γύρω του».
Ο ίδιος θα δοκίμαζε ποτέ μια «ελεύθερη σχέση»;
«Πιστεύω ότι οι ερωτικές σχέσεις των ανθρώπων είναι μια συνεχής περιπλάνηση, για να δικαιώσουμε και τη ρήση ότι ο έρωτας είναι τυφλός. Μέχρι να βρει καθένας το λιμάνι του αυτό που επιθυμεί βαθιά και στο οποίο θα νιώσει ουσιαστικά ελεύθερος αν και μαζί με τον άλλον, θα γίνει έτσι και αλλιώς περιπατητής των σχέσεων. Η κωμωδία μας, λοιπόν, είναι μια τιμή προς τους περιπλανώμενους του έρωτα. Να σας απαντήσω κάτι βαρύγδουπο, δεν θα το κάνω, γιατί έχω μάθει όη δεν ξέρεις ποτέ τι θα σου φέρει η ζωή. Επίσης, πιστεύω όη ο άνθρωπος πάντα έχει το δικαίωμα να ξανασκεφτεί η θέλει η ψυχή του», είπε χαρακτηριστικά στην Espresso!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved