Γεράσιμος Γεννατάς:«Ο κόσμος έχει εθιστεί στα realities και η τηλεόραση είναι εκτός πραγματικότητας»
Showbiz

Γεράσιμος Γεννατάς:«Ο κόσμος έχει εθιστεί στα realities και η τηλεόραση είναι εκτός πραγματικότητας»

Ο αγαπημένος ηθοποιός, μίλησε σε γνωστή εφημερίδα για τα επαγγελματικά του και δεν δίστασε να απαντήσει σε ό,τι κι αν ρωτήθηκε!

Αναφέρθηκε στο πώς είναι συνεργασία του με τους συντελεστές της σειράς «Ελεύθερη σχέση».
«Είναι αυτό που χαίρομαι σ' αυτή τη δουλειά... Δεν είχα συνεργαστεί με κανέναν συνάδελφο μου από το καστ, ούτε με τη Δήμητρα Ματσούκα, και έχω να πω ότι είναι πολύ όμορφο όχι μόνο να γνωρίζεις τους συναδέλφους σου, αλλά και να δημιουργείς και φιλικές σχέσεις».
Ο Γεράσιμος Γεννατάς, επισημαίνει για την άνθηση της ελληνικής μυθοπλασίας, για την οποία πολύ λόγος γίνεται τελευταία.
«Δεν είμαι τόσο αισιόδοξος όσο είστε εσείς. Φοβάμαι ότι για τον πολύ κόσμο η μυθοπλασία είναι ντεμοντέ.
Ο κόσμος έχει εθιστεί τόσο πολύ στα realities, που ακόμη και στα σίριαλ ψάχνει να βρει την είδηση. Δηλαδή ποιος θα βγει πρώτος, ποιος είναι ο νικητής. Αυτό με τρελαίνει. Είναι δυνατόν η μυθοπλασία να γίνει προϊόν ειδήσεων, γεγονότων, κουτσομπολιού, ένα κατασκευασμένο αποτέλεσμα που παραμένει στην επιφάνεια; Εμένα με ενδιαφέρει η μυθοπλασία που ακόμη συγκινεί και ψυχαγωγεί»!
Ο ηθοποιός κατέληξε στη διαπίστωση:
«Θεωρώ ότι η τηλεόραση σήμερα είναι χειρότερη και από αυτή τη δεκαετίας του '90, γιατί είναι εκτός πραγματικότητας. Το 1990 υπήρχε το lifestyle, αν και επίπλαστο. Αλλά τότε δεν το ξέραμε. Σήμερα η τηλεόραση έχει μπει στον αυτόματο, χωρίς να την ενδιαφέρει αν τη βλέπουν ή όχι. Υστερα από οκτώ χρόνια οικονομικής κρίσης και σκλαβιάς αδυνατώ να καταλάβω τη μη αλλαγή μας σ' αυτό που έχει αξία», δήλωσε στην Espresso!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved