Νίκος Κοκλώνης: «H μητέρα μου είχε κάνει εννέα αποβολές πριν γεννηθώ»
Showbiz

Νίκος Κοκλώνης: «H μητέρα μου είχε κάνει εννέα αποβολές πριν γεννηθώ»

Παρόλο που ο Νίκος Κοκλώνης είναι γκουρού σε ό, τι έχει να κάνει με αποδράσεις σε προορισμούς του εξωτερικού, παραδέχεται ότι ως παιδάκι δεν ταξίδευαν ιδιαίτερα με την οικογένεια του.

«Του πατέρα μου του άρεσε να πηγαίνουμε οικογενειακώς στις ταβέρνες στην Πάρνηθα, ενώ οι καλοκαιρινές μας διακοπές ήταν σχεδόν πάντα στο Λέχαιο, μια παραθαλάσσια κωμόπολη στο νομό Κορινθίας, όπου περνούσαμε τρεις μήνες μέχρι να ξεκινήσουν τα σχολεία. Σκέψου ότι οι γονείς μου έχουν να πάνε στο εξωτερικό γύρω στα τριάντα χρόνια» λέει ο ίδιος στο People.

Ο Νίκος είναι ο Βενιαμίν της οικογένειας Κοκλώνη, καθώς έχει τρία μεγαλύτερα αδέρφια, δύο κορίτσια και ένα αγόρι. «Με τη μεγαλύτερη μου αδελφή έχουμε δεκαοκτώ χρόνια διαφορά, αλλά και με τα υπόλοιπα αδέρφια μου έχουμε μεγάλη διαφορά; Φαντάσου ότι η μητέρα μου είχε κάνει εννέα αποβολές πριν γεννηθώ εγώ, και μάλιστα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Βίωσε πολλές στενοχώριες, αλλά ήθελε πολύ να αποκτήσει παιδάκι. Η πλάκα είναι ότι όταν έμεινε έγκυος σε μένα, ο γυναικολόγος της της είχε πει πως περιμένει κοριτσάκι. Μάλιστα, θα έδιναν και το όνομα Νίκη, προς τιμήν της συχωρεμένης της γιαγιάς μου. Τελικά βγήκα αγοράκι, αλλά και κάπως από σπόντα, μετά από τόσες αποτυχημένες εγκυμοσύνες. Ήταν γραφτό να γεννηθώ», εξομολογείται ο ίδιος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved