Ορφέας Αυγουστίδης: «Γιατί πρέπει να έχω μία μόνο στιγμή που να είναι αγαπημένη μου;»
Showbiz

Ορφέας Αυγουστίδης: «Γιατί πρέπει να έχω μία μόνο στιγμή που να είναι αγαπημένη μου;»

Αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί με τον Νίκο Κουρή στην παράσταση Η Κωμωδία των Παρεξηγήσεων, του Σαίξπηρ, ενώ ταυτόχρονα κάνει γυρίσματα νια την τηλεοπτική σειρά Ου Φονεύσεις.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην ταινία Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο και από τότε έχει εμφανιστεί σε πολλούς διαφορετικούς ρόλους τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο. Στον ελεύθερο του χρόνο του αρέσει να βλέπει ταινίες, να παίζει επιτραπέζια στρατηγικής με την παρέα του και να περνά χρόνο με τη σκυλίτσα του, τη Μάρλα. Αγαπά τη ζωή στο κέντρο της Αθήνας, όπου έχει μεγαλώσει και ζει ακόμα, αλλά είναι και λάτρης της θάλασσας.

«Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στα Εξάρχεια και τώρα μένω στον Κεραμεικό. Αυτό που μου άρεσε στη γειτονιά των παιδικών μου χρόνων είναι πως μοιάζει με πραγματική γειτονιά. Το μόνο κακό με τα Εξάρχεια είναι πως αποτελεί συχνά λευκή δικαιολογία για συμπλοκές, κάτι που είναι πολύ δυσάρεστο, γιατί δεν έχει να κάνει ούτε με τους κατοίκους ούτε με την ιστορία της περιοχής», λέει στο Down Town και συνεχίζει:

«Δεν υπάρχει «αγαπημένο ξενύχτι», «καλύτερη μέρα της ζωής μου» ή «το πιο ωραίο απόγευμα». Γιατί πρέπει να έχω μία μόνο στιγμή που να είναι αγαπημένη μου; Κανένας δεν έχει. Και. αν έχει, θα πρέπει να στεναχωριέται που έχει μόνο μία», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved