Κωνσταντίνος Μπιμπής: Το θέατρο που έχει αναλάβει και οι δυσκολίες!
Showbiz

Κωνσταντίνος Μπιμπής: Το θέατρο που έχει αναλάβει και οι δυσκολίες!

Ο Κωνσταντίνος Μπιμπής, που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την κωμική σειρά «Κάνε γονείς να δεις καλό», μίλησε σε γνωστό περιοδικό για τον ρόλο του στη σειρά και όχι μόνο!

Πόσο μετράει το βραβείο Χορν που πήρες το 2017;
«Είναι το μοναδικό βραβείο που έχουμε οι νέοι ηθοποιοί, και το «Μερκούρη» για τις γυναίκες. Δίνονται εδώ και 18 χρόνια και στέκεσαι δίπλα με συναδέλφους που έχεις θαυμάσει, όπως ο Κώστας Γάκης, ο Μάκης Δημητρίου, ο Χάρης Φραγκούλης, ο Θάνος Τοκάκης και πολλοί άλλοι».
Συνεχίζεις θεατρικά με δύο παραστάσεις.
«Δευτέρα και Τρίτη είμαι στο «Οι κάτω απ' τ' αστέρια» με τη Λίλα Μπακλέση και Σάββατο και Κυριακή στο έργο του Μάικλ Φρέιν «Alarms», σε σκηνοθεσία Κώστα Γάκη, μαζί με τους Ιωάννα Ασημακοπούλου, Νεφέλη Κουρή και Γιώργο Βουρδαμή. Και οι δυο παραστάσεις είναι στο Θέατρο Άλφα Ιδέα».
Το θέατρο αυτό το έχετε αναλάβει μαζί με τον Κώστα Γάκη και την Αθηνά Μουστάκα. Τολμηρό στην Αθήνα της κρίσης;

«Αποκοτιά σχεδόν. Ο γνώμονας για την επιλογή των έργων είναι τι έχουμε ανάγκη να πούμε και φροντίζουμε το Σαββατοκύριακο να είναι μια παράσταση για όλη την οικογένεια, που απευθύνεται σε όλη την Αθήνα».
Έχει γίνει δύσκολη θεατρική πιάτσα η γωνία Στουρνάρη και Πατησίων, παρότι απέναντι από το Πολυτεχνείο;
«Ναι. Όταν ήρθαμε εδώ ήμασταν μόνοι μας. Φέτος ανακαινίστηκε και το Βεάκη, απέναντι μας υπάρχει ένα όμορφο μπιστρο και πιο πάνω, στη Σολωμού, όλο και ξεφυτρώνουν νέα φαγάδικα και μπαράκια».
Παίζεις και στο «Αιγαίο SOS» που είναι στην κορυφή του ελληνικού box office και υποδύεσαι ένα τύπο που θέλει να περάσει καλά στο Ναυτικό.
«Ο χαρακτήρας μου λέει συνέχεια «γιατί τόση ενοχή στην απόλαυση, κύριε διοικητά;». Ήταν μια ωραία εμπειρία και κατάλαβα πολλά πράγματα για τον κινηματογράφο. Ο Πιέρρος Ανδρακάκος, ο σκηνοθέτης μας, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, έχουμε γίνει φίλοι και έτσι βρέθηκα και στη σειρά», δήλωσε ο ηθοποιός στο 7 μέρες TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved