Αχιλλέας Χαρίτος: «Η Ζωή Λάσκαρη μου άνοιξε πολλές πόρτες με τη δουλειά που κάναμε μαζί»
Showbiz

Αχιλλέας Χαρίτος: «Η Ζωή Λάσκαρη μου άνοιξε πολλές πόρτες με τη δουλειά που κάναμε μαζί»

Από τα μαγικά χέρια του Αχιλλέα Χαρίτου έχουν περάσει τα μεγαλύτερα ονόματα της αθηναϊκής -και όχι μόνο- κοινωνίας, όλο το καλλιτεχνικό στερέωμα.

Όμως σε κάθε μεγάλη καριέρα υπάρχουν και κάποιοι σταθμοί.

«Οι συνεργασίες που έχω ξεχωρίσει όλα αυτά τα χρόνια είναι πολλές. Είτε με θετικό, είτε με αρνητικό πρόσημο. Εχω μακιγιάρει σχεδόν όλες τις διάσημες Ελληνίδες. Μία συνεργασία που σημάδεψε την καριέρα μου ήταν η δουλειά μου στην παράσταση "Συμφορά από το πολύ μυαλό" με τον Λευτέρη Βογιατζή. Μου άνοιξε δρόμους στο εξωτερικό και βρέθηκα να δουλεύω στο θέατρο στη Βιέννη για πέντε χρόνια. Η δεύτερη συνεργασία που με σημάδεψε ήταν αυτή με τον Ντίνο Διαμαντόπουλο. Κάναμε αρχικά κάποια books για μοντέλα και καταλήξαμε καλλιτεχνικό, ζευγάρι που έκανε θραύση. Κάναμε πολύ μεγάλη επιτυχία. Στην τηλεόραση δεν μπορώ να θυμηθώ κάτι κομβικό γιατί όλα γίνονταν... the way. Υπήρχαν, όμως, ωραίες στιγμές. Για δώδεκα συνεχόμενα χρόνια έβαφα τις μεγάλες κυρίες των ειδήσεων, την Όλγα Τρέμη και την Έλλη Στάη. Αν κάπου θέλω να σταθώ, όμως, είναι σε μία Ελληνίδα η οποία άλλαξε την πορεία της καριέρας μου, στη Zωή Λάσκαρη.

Η Ζωή μου άνοιξε πολλές πόρτες με τη δουλειά που κάναμε μαζί. Δεν ήταν δύσκολος άνθρωπος, ήταν μία πολύ ιδιαίτερη προσωπικότητα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις στιγμές που δουλέψαμε μαζί». Και σήμερα ο Χάριτος συνεργάζεται με όλες τις σημαντικές πρωταγωνίστριες. Άλλωστε, το θέατρο είναι ένας χώρος που τον ενδιαφέρει πολύ.

«Πρόσφατα έκανα τη Μαρία Ναυπλιώτου η οποία είναι ένα όμορφο κορίτσι. Στις "Μάγισσες της Σμύρνης" έπρεπε να μεταμορφώσω τη Σμαράγδα και τη Μίρκα. Η Σμαράγδα είναι μία ωραία γυναίκα που έπρεπε να τη μεταμορφώσω τη γυναίκα. Δεν ήταν πολύ δύσκολο. Η Μίρκα ήταν δύσκολο στοίχημα. Έχει ευχάριστο και αθώο πρόσωπο, το οποίο δεν έχει τίποτα το μυστηριώδες... Τελικά, τα καταφέραμε. Έκανε θραύση και συζητήθηκε πάρα πολύ στα sociela media κι ας μην έχει καν λογαριασμό η Μίρκα», λέει ο ίδιος στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved