Αχιλλέας Χαρίτος: «Η Ελένη είναι φυσική, αυτό είναι και αυτό ήταν πάντα»
Showbiz

Αχιλλέας Χαρίτος: «Η Ελένη είναι φυσική, αυτό είναι και αυτό ήταν πάντα»

Πόσο δύσκολο είναι τελικά για έναν μακιγιέρ όπως ο Αχιλλέας Χαρίτος να επέμβει και να μεταμορφώσει ένα πρόσωπο το οποίο έχει υποστεί πλαστικές επεμβάσεις;

«Τα πολύ πειραγμένα πρόσωπα είναι από μόνα τους ψεύτικα και με το μακιγιάζ γίνονται ακόμη πιο ψεύτικα. Για μένα δεν έχει σημασία αν μια γυναίκα έχει κάνει πλαστικές. Αν με ρωτήσουν, θα δώσω συμβουλές. Είμαι υπέρ του να επεμβαίνει κάποιος στην εικόνα του όταν η φύση κάνει λάθος και τον αδικεί. Είμαι απολύτως υπέρ του να μεγαλώνουμε όμορφα. Η δουλειά δεν έχει να κάνει με το έξω, έχει να κάνει περισσότερο με το μέσα».

Η εικόνα των παρουσιαστριών στην Ελλάδα είναι ένα κεφάλαιο από μόνο του. Υπερβολές, αισθητική μάλλον απροσδιόριστη και η απόλυτη κυριαρχία του ξανθού.

«Στην τηλεόραση αυτό που έχω δει είναι ότι σε σύγκριση με τα ανατολικά πρότυπα είμαστε Ευρωπαίοι, ενώ σε σύγκριση με τα ευρωπαϊκά είμαστε ανατολή. Οι γυναίκες που λένε τις ειδήσεις στην Ελλάδα είναι πιο βαμμένες απ' όσο χρειάζεται, ενώ όσες κάνουν ψυχαγωγία ακολουθούν όλες έναν κανόνα που φαίνεται πως πουλάει: να είναι σέξι με μακριά ξανθά μαλλιά, με ωραίο ντεκολτέ και καλλίγραμμα πόδια. Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια πολύ ωραία γυναίκα, σέξι και κορίτσι διπλανής πόρτας. Η Ελένη είναι φυσική, αυτό είναι και αυτό ήταν πάντα. Το κομμάτι της έλλειψης παιδείας έρχεται τη στιγμή που όλες οι άλλες προσπαθούν να γίνουν σαν αυτό. Πολλά κορίτσια προσπαθούν να της μοιάσουν. Δεν ξέρω πόση διάρκεια μπορεί να έχει κάτι τέτοιο σε επίπεδο επιτυχίας». Μετά από 32 χρόνια καριέρας ίσως κάποια στιγμή περνά από το μυαλό του το κλείσιμο του κύκλου. Ισχύει; Μάλλον όχι. «Θα συνεχίσω για όσο θέλω. Πάντως δεν είμαι ούτε στην αρχή ούτε στη μέση της καριέρας μου», λέει ο ίδιος στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved