Άλκις Κούρκουλος: «Κληρονόμησα από τον πατέρα μου πολλά στοιχεία»
Showbiz

Άλκις Κούρκουλος: «Κληρονόμησα από τον πατέρα μου πολλά στοιχεία»

Για το αν ένιωσε ποτέ ότι πρέπει να συμβιβαστεί με το επώνυμο του και ό,τι αυτό κουβαλάει αλλά και για τη σχέση με τον πατέρα του, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Άλκις Κούρκουλος

«Ήταν μια διαδικασία που μου πήρε πολλά χρόνια. Έτυχε, βλέπεις, να ακολουθήσω το ίδιο επάγγελμα με τον πατέρα μου. Τα πάντα μπήκαν σε πιο σωστή βάση με το πέρασμα του χρόνου, την ωρίμανση μου και κάποιες εσωτερικές διεργασίες»

Πώς ήταν ο Νίκος Κούρκουλος ως πατέρας;

«Δύσκολος. Κληρονόμησα από εκείνον πολλά στοιχεία που τα κουβαλώ στο DΝΑ μου, όπως την εντιμότητα, τη σεμνότητα και την παντελή έλλειψη μισαλλοδοξίας. Αυτή την ελληνική μανία του να φας τον άλλον. Ήταν υπέρμαχος της άποψης πως ό,τι κι αν κάνεις, εντέλει σε βαθμολογεί το σανίδι. Μεγάλωσα σ' ένα σπίτι όπου μπαινόβγαιναν ηθοποιοί και οι περισσότερες κουβέντες αφορούσαν την τέχνη, αλλά δεν έπαιξαν ρόλο οι γονείς μου στην επιλογή του επαγγέλματος μου. Η μητέρα μου δεν χάρηκε με τη ν απόφαση μου. Αρχικά σπούδασα Διεύθυνση Φωτογραφίας στη Σχολή Σταυράκου. Δούλεψα ως βοηθός οπερατέρ, αλλά η εσωτερική μου ανάγκη ήταν άλλη. Έτσι, στη συνέχεια πήγα σε δραματική σχολή», λέει ο ίδιος στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved