Άλκις Κούρκουλος: «Ο καθένας μπορεί να γράψει το μακρύ του και το κοντό του»
Showbiz

Άλκις Κούρκουλος: «Ο καθένας μπορεί να γράψει το μακρύ του και το κοντό του»

Για τη σχέση με τα αδέρφια του, πώς τα πάει με τον Τύπο και όλα όσα γράφονται για την προσωπική του ζωή αλλά και για την καθημερινότητα του, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Άλκις Κούρκουλος.

Πώς είναι η καθημερινότητα σου; «Υπάρχουν διαστήματα που βολεύομαι και αράζω στον καναπέ μου και περίοδοι εξωστρέφειας που βγαίνω συνεχώς έξω. Περνώ διάφορες φάσεις, οι φίλοι μου όμως γνωρίζουν κάθε φορά σε τι φάση ζωής βρίσκομαι».

Σε ενοχλεί όταν τα έντυπα ασχολούνται με την προσωπική σου ζωή; «Δεν ξέρω τι μπορεί να γράφεται γιατί δεν τα διαβάζω. Το ίδιο κάνω και με τις κριτικές. Δεν θα μπω εδώ ή εκεί για να ψάξω πώς με είδαν ή τι γράφουν για μένα. Είναι κάτι που δεν το έκανα από την αρχή της καριέρας μου. Εκτίθεμαι σε τόσο κόσμο καθημερινά, ο καθένας μπορεί να γράψει το μακρύ του και το κοντό του. Το να μη διαβάζω τίποτα είναι ένας τρόπος να προστατεύσω τον εαυτό μου»

Ποια η σχέση σου με τα αδέλφια σου; «Τα αδέλφια είναι προίκα. Με τη Μελίτα είναι λογικό ότι είμαστε πιο κοντά γιατί δεν έχουμε μεγάλη ηλικιακή διαφορά, όμως είμαστε όλοι δεμένοι. Μ' αρέσει η οικογένεια μου αλλά και ο τρυφερός ρόλος του μεγάλου αδελφού που μου βγαίνει αυθόρμητα. Συγκινούμαι που βλέπω τα δύο μικρά, τα οποία ξέρω από τότε που γεννήθηκαν, να μεγαλώνουν και να διαπρέπουν. Τους χαζεύω και καμαρώνω», λέει στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved