Δημήτρης Μακαλιάς: Αυτή είναι η πιο δύσκολη κατάσταση που έχει αντιμετωπίσει!
Showbiz

Δημήτρης Μακαλιάς: Αυτή είναι η πιο δύσκολη κατάσταση που έχει αντιμετωπίσει!

Ο Δημήτρης Μακαλιάς, μίλησε σε γνωστό περιοδικό και δεν δίστασε να απαντήσει σε ό,τι κι αν ρωτήθηκε!

Ποιοι είναι οι πιο δύσκολοι θεατές, οι πιο ντροπαλοί ή πιο εκδηλωτικοί;
«Το μυστήριο με αυτό είναι ότι συνήθως οι πιο ντροπαλοί κρύβουν τις καλύτερες ιστορίες ενώ οιπιο εκδηλωτικοί και εξωστρεφείς τα καταθέτουν όλα πολύ εύκολα και γρήγορα. Οι εκδηλωτικοί έχουν έρθει προετοιμασμένοι να γελάσουν και να συ μμετέχουν, γεγονός που τους καθιστά πιο δύσκολους στην επιβεβαίωση αυτού που ήρθαν να βιώσουν».

Πόσο εξοικειωμένο είναι το ελληνικό κοινό με τέτοιου είδους παραστάσεις;
«Θεωρώ ότι κάθε χρόνο πάμε και καλύτερα. Δεν καλπάζουμε φυσικά! Και το παρατηρούμε κάθε βράδυ όταν ρωτάμε το κοινό να μας πει πόσοι από αυτούς έχουν ξαναδεί κάτι τέτοιο. Ένα τεράστιο ποσοστό έρχεται σε επαφή με τον αυτοσχεδιασμό για πρώτη φορά. Άπαξ και τους κερδίσεις την πρώτη φορά, έχεις δημιουργήσει μια ισχυρή σχέση».

Ποια είναι η πιο δύσκολη ή απρόβλεπτη κατάσταση που έχκτκ αντιμετωπίσει;

«Από τις τιιο «αμήχανες» αλλά και ταυτόχρονα καλύτερες στιγμές είναι όταν μοιράζονται μαζί μας πολύ προσωπικές ή περίεργες εμπειρίες. Εκεί βλέπεις κάτι από την κλειδαρότρυπα του καθενός, αλλά πρέπει να κρατήσεις μονό το κωμικό στοιχείο και να το τερματίσεις».

Τρεις άντρες μαζί στο σανίδι. Ποια είναι τα μυστικά της επικοινωνίας μεταξύ σας;
«Δουλειά, επιμονή, υπομονή, υποχωρητικότητα, ταχύτητα, διαύγεια, αγάπη, προστασία, ενδιαφέρον, εγρήγορση, φιλία. Ξέρουμε τα πάντα ο ένας γιατον άλλον. Είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τον άλλο. Ξέρουμε πού θα το πάει, τι θα πει. Ξέρουμε πού να αφήσουμε χώρο στον άλλο για να σκοράρει. Μας αρέσει να είμαστε μια καλή ομάδα, χωρίς εγωισμούς», είπε στο Beaute!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved