Θεωνά-Αναστασιάδης: Περιμένοντας τον  πρίγκιπά τους
Showbiz

Θεωνά-Αναστασιάδης: Περιμένοντας τον πρίγκιπά τους

Μπορεί να ακούγεται κλισέ, όμως είναι γεγονός πως η ηθοποιός Τζένη Θεωνά διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της. Αλλωστε, το παραδέχεται και η ίδια κάθε φορά που μιλά δημόσια.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, ήρεμη και αισιόδοξη και το απολαμβάνω. Είναι πολύ ωραία περίοδος», είπε σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη η ηθοποιός, η οποία συγχρόνως είναι και πολύ ερωτευμένη με τον εδώ και τέσσερα χρόνια σύντροφό της, Δήμο Αναστασιάδη.

«Νιώθω ότι με τον Δήμο θα είμαι πάντα ερωτευμένη, δεν θα είναι τα πράγματα ποτέ μονότονα», είπε η Τζένη, η οποία πλέον μετράει αντίστροφα για τον ερχομό του γιου της. Το ζευγάρι τον τελευταίο έναν χρόνο συγκατοικεί σε ένα όμορφο διαμέρισμα στου Παπάγου. Μόλις λίγους μήνες μετά τη συγκατοίκησή τους, η ηθοποιός διαπίστωσε πως είναι έγκυος. Τόσο η οικογένεια του τραγουδιστή όσο και εκείνη της ηθοποιού έχουν μεγάλο ενθουσιασμό για τον ερχομό του μωρού, που θα σκορπίσει ακόμα μεγαλύτερη ευτυχία. Η εγκυμοσύνη προέκυψε.

Δεν το είχαν σχεδιάσει, ούτε είχε ξυπνήσει μέσα στην ηθοποιό το μητρικό φίλτρο. Οταν όμως εκείνη διαπίστωσε πως είναι έγκυος, ο Δήμος Αναστασιάδης, σαν έτοιμος από καιρό, ξετρελάθηκε από τη χαρά του και ήθελε να μοιραστεί την ευτυχία του με τους πάντες. Όχι όμως και η μέλλουσα μαμά, η οποία ήθελε να περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα, να «δέσει» η εγκυμοσύνη, όπως λέει και ο σοφός λαός και, όταν νιώσει έτοιμη, να το ανακοινώσει.

Όπως και έγινε. Μέχρι να έρθει, πάντως, η στιγμή της γέννησης του γιου τους, η όμορφη Τζένη θα συνεχίσει να απολαμβάνει την εγκυμοσύνη της και θα προετοιμάζεται μαζί με τον σύντροφό της για να υποδεχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον πρίγκιπά της, σύμφωνα με τη Realnews.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved