Ματίνα Νικολάου: Η συνεργάτιδα του Μουτσινά αποκαλύπτει πώς γνωρίστηκαν!
Showbiz

Ματίνα Νικολάου: Η συνεργάτιδα του Μουτσινά αποκαλύπτει πώς γνωρίστηκαν!

Η Ματίνα Νικολάου, είναι το κορίτσι που βλέπουμε καθημερινά στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Για την παρέα»!

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, δεν δίστασε να αποκαλύψει, πώς έγινε η γνωριμία με τον Νίκο!

Με τον Νίκο Μουτσινά πώς γνωριστήκατε; Από πότε κρατάει η συνεργασία σας;
«Με τον Νίκο γνωριστήκαμε μέσω κοινών μας φίλων πριν από περίπου 9 χρόνια. Στην αρχή κάναμε παρέα, μετά προέκυψε να κάνω τον βοηθό σκηνοθέτη του σε μια παράσταση του και από κει και πέρα ξεκίνησε η συνεργασία μας. Έγραψε έναν ρόλο τη δεύτερη χρονιά, μετά έναν τρίτο, έναν τέταρτο, και έτσι έχουμε αρκετά χρόνια που συνεργαζόμαστε και νομίζω πλέον ότι γνωρίζουμε καλά ο ένας τους κώδικες του άλλου. Και έτσι γίνεται πιο εύκολη η δουλειά και πιο αποτελεσματική».
Και η πρόταση για την «Παρέα» πώς προέκυψε;
«Πριν από τρία χρόνια κάναμε μια θεατρική παράσταση, το «Κοκομπλόκο». Εκεί έκανα έναν ρόλο τον οποίο «χτίσαμε» μαζί με τον Νίκο. Ηταν η Βάνια, αυτός ο ρόλος που κάνω και στην εκπομπή, οπότε ήρθε φέτος η πρόταση από τον ίδιο τον Νίκο και ήταν η Ιδέα του να βγαίνει αυτός ο ρόλος σαν περσόνα στην εκπομπή του. Εγώ είπα αμέσως το «ναι» γιατί έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Νίκο, στο κριτήριο του αλλά και στο χιούμορ του».
Ήταν πρόκληση για εσάς ο ρόλος αυτός;
«Ναι, για μένα ήταν πρόκληση. Είναι ένας ρόλος που αγαπώ γιατί τον έχω δουλέψει, και μάλιστα είχε απήχηση στους θεατρόφιλους. Οπότε τώρα μου δίνεται η ευκαιρία στην εκπομπή να το κάνω κάθε μέρα. Κάθε ρόλος είναι ένα στοίχημα για μένα».
Ποια ήταν τα πρώτα συναισθήματα σας από το νέο σας αυτό τηλεοπτικό ξεκίνημα;
«Η αλήθεια είναι ότι μπήκα στα βαθιά χωρίς να έχω ιδέα από τηλεοπτικές εκπομπές. Και επειδή είχα άγνοια, νομίζω ότι γι’ αυτό βγήκε τελικά καλό το αποτέλεσμα», δήλωσε στο TV Έθνος!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved