Ματίνα Νικολάου: «Νομίζω  ότι ο Νίκος Μουτσινάς είναι στην καλύτερη του φάση»
Showbiz

Ματίνα Νικολάου: «Νομίζω ότι ο Νίκος Μουτσινάς είναι στην καλύτερη του φάση»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Νίκο Μουτσινά σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστό περιοδικό η Ματίνα Νικολάου!

Η τηλεθέαση της εκπομπής μέχρι σήμερα σας έφερε πολλά χαμόγελα..
«Η αλήθεια είναι πως, ναι, μας έχει φέρει πολλά χαμόγελα, και ιδίως όταν βλέπουμε το νεανικό κοινό να είναι σταθερά συντονισμένο με την εκπομπή μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και πάμε στη δουλειά μας με πάρα πολύ κέφι. Πραγματικά νομίζω ότι ο Νίκος είναι στην καλύτερη του φάση. Θεωρώ ότι είναι, αν όχι ο μοναδικός, ένας από τους λίγους που μπορούν να κάνουν τέτοιου είδους εκπομπή στην τηλεόραση».
Πώς νιώθετε που έχετε βάλει το δικό σας λιθαράκι στην επιτυχία αυτής της εκπομπής;
«Εγώ δεν νιώθω ακόμη ότι έχω βάλει κάποιο λιθαράκι για την επιτυχία της εκπομπής. Νιώθω ότι έχω βάλει ένα λιθαράκι για τη συνεργασία μου και τη σχέση μου με τον Νίκο. Προς το παρόν βρίσκομαι σε αυτό το επίπεδο. Είμαι πολύ χαρούμενη. Εγώ είμαι σε εγρήγορση και σε ετοιμότητα να κάνω ό,τι μου ζητήσουν και από τη δική μου έμπνευση να προσθέσω κάτι που να έχει χιούμορ ή κάτι που να βοηθήσει τον Νίκο και να βοηθήσει γενικότερα την εκπομπή. Μέχρι εκεί».

Είναι λύτρωση για έναν ηθοποιό να βλέπει το κοινό να γελάει με την καρδιά του;

«Ε, δεν υπάρχει μεγαλύτερη λύτρωση. Μας δίνει πολύ μεγάλη χαρά. Γιατί δεν είναι εύκολο να γελάσει ο κόσμος. Το θετικό είναι ότι πρώτα απ' όλα γελάμε εμείς μέσα από αυτό που κάνουμε. Με σκοπό να γελάσει ο κόσμος. Και νομίζω ότι το πετυχαίνουμε», είπε χαρακτηριστικά η ίδια στο TV Έθνος!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved