Λάμπρος Βακιάρος: Γιατί δήλωσε συμμετοχή στο MasterChef και πόσο έχει αλλάξει η ζωή του από τότε;
Showbiz

Λάμπρος Βακιάρος: Γιατί δήλωσε συμμετοχή στο MasterChef και πόσο έχει αλλάξει η ζωή του από τότε;

Ο «MasterChef» και μάγειρας στη «Φωλιά των Κου Κου» του Star, Λάμπρος Βακιάρος, σε πρόσφατη συνέντευξη εξήγησε πώς ξεκίνησε να μαγειρεύει και πόσο η τηλεόραση άλλαξε τη ζωή του!

Γιατί δηλώσατε συμμετοχή στο «MasterChef» και η κερδίσατε τελικά δύο χρόνια μετά τον διαγωνισμό μαγειρικής του Star;
«Η συμμετοχή μου στο «MasterChef» είναι μια μεγάλη ιστορία.. Βρέθηκα τη σωστή στιγμή με τη σωστή παρέα Βρέθηκα με μια παρέα φίλων για καφέ και πάνω στην κουβέντα με έπεισαν να δηλώσω συμμετοχή στο παιχνίδι. Στην αρχή σκέφτηκα ότι αποκλείεται να το κάνω, μέχρι να φύγω όμως άλλαξα γνώμη».
Η τηλεόραση πιστεύετε ότι μπορεί να βοηθήσει τους νέους που θέλουν να ανελιχθούν επαγγελματικά;
«Σε ό,τι αφορά το επάγγελμα μου, πιστεύω πως μπορεί να βοηθήσει μόνο εκείνους που είναι συνειδητοποιημένοι και έχουν χαράξει την πορεία τους πριν ασχοληθούν με την τηλεόραση. Είναι μια ώθηση που αν δεν ξέρεις πώς να τη χειριστείς, μπορεί να έχει αντίθετα αποτελέσματα. Η ζωή σου αλλάζει δραματικά με την τηλεοπτική προβολή και αυτό θέλει μεγάλη πειθαρχία για να μπορέσεις να το διαχειριστείς».
Σε ποια ηλικία συνειδητοποιήσατε ότι η μαγειρική θα μπει για τα καλά στη ζωή σας;
«Είχα το μικρόβιο από μικρός. Οι πρώτες μνήμες που έχω είναι περίπου από την ηλικία των πέντε ή έξι ετών. Στα οκτώ ξεκίνησα να μαγειρεύω κανονικά και εκεί είπα, εδώ είμαστε», είπε στο TV Έθνος!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved