Λάμπρος Βακιάρος:Τι λέει για τη συνεργασία του με τους Κου Κου και τι μυρίζει Χριστούγεννα γι'αυτόν;
Showbiz

Λάμπρος Βακιάρος:Τι λέει για τη συνεργασία του με τους Κου Κου και τι μυρίζει Χριστούγεννα γι'αυτόν;

Ο MasterChef, Λάμπρος Βακιάρος, παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε για τον ίδιο αλλά και για την εκπομπή όπου συμμετέχει!

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ρωτήθηκε για την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη και δεν δίστασε να απαντήσει, πώς νιώθει γι΄αυτή τους τη συνεργασία!

Κρατερός Κατσούλης - Κατερίνα Καραβάτου. Πώς είναι η συνεργασία σας με το δίδυμο του Star; Σε ποιες συνταγές σας έχουν αδυναμία;
«Δεύτερη χρονιά φέτος που βρίσκομαι δίπλα σε αυτό το τόσο χαρισματικό και πολυτάλαντο δίδυμο. Είναι η χαρά της ζωής οι δύο παρουσιαστές και το μεταδίδουν σε όλη την ομάδα.

Χαίρομαι πολύ που συμμετέχω σε αυτή την τηλεοπτική παρέα, που πραγματικά λειτουργεί ως ομάδα, μπροστά και πίσω από τις κάμερες».
Οι τηλεθεάτριες της εκπομπής όταν σας συναντούν στον δρόμο ζητούν συμβουλές για τη μαγειρική;
«Είναι πολύ αγαπημένη μου στιγμή μεσα σε κάθε ημέρα όταν συναντώ τηλεθεάτριες της εκπομπής στον δρόμο και μου ζητούν συμβουλές, μυστικά και διευκρινίσεις για συνταγές. Το ενδιαφέρον είναι πως είναι αρκετά μεγάλο και το ανδρικό κοινό που κάνει ερωτήσεις, κυρίως μέσω των social media. Η προβολή των συνταγών τόσο στο site μου όσο και στο κανάλι του Star Channel στο Youtube δίνει τη δυνατότητα να σε παρακολουθήσει ακόμη μεγαλύτερο μερίδιο κοινού που δεν έχει τη δυνατότητα να σε δει το πρωί».
Τι μυρίζει για σας Χριστούγεννα;
«Χριστούγεννα μυρίζει όταν το λαχταριστό άρωμα από τα μελομακάρονα της μαμάς ή της γιαγιάς φτάνει μέχρι και μέσα στις ντουλάπες με τα ρούχα», δήλωσε ο ίδιος στο TV Έθνος!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved