Τζωρτζίνα Λιώση: Ποιος είναι ο στόχος της στο θέατρο;
Showbiz

Τζωρτζίνα Λιώση: Ποιος είναι ο στόχος της στο θέατρο;

Από τον ρόλο της σεμνής μουσουλμάνας Ντιλέκ, η Τζωρτζίνα Λιώση πέρασε με άνεση σε εκείνον της τολμηρής Λολίτας, που κέρδισε 80.000 followers, ενώ τώρα πρωταγωνιστεί σε μια παιδική παράσταση με περγαμηνές: το «Σκλαβί» της Ξένιας Καλογεροπούλου.

Από τη σεμνή Ντιλέκ στην τολμηρή Λολίτα. Πώς έγινε η μετάβαση;
«Πέρσι τον Ιούνιο, όταν έλαβα πρώτη φορά τα κείμενα της Λολίτας μου άρεσαν πάρα πολύ, αλλά με τρόμαξε το εγχείρημα και μου είχε περάσει από το μυαλό να αρνηθώ. Όμως δημιουργήθηκε μια τέτοια σχέση εμπιστοσύνης με τον σκηνοθέτη και συγγραφέα, τον Χρήστο Καρασσαββίδη, οπότε και δέχτηκα. Είναι ωστόσο αρκετά ευχάριστο να δοκιμάζεσαι σε εντελώς ετερόκλητα πράγματα. Είναι πολύ σημαντικό να αλλάζεις χαρακτήρες. Αναδύονται πληροφορίες που είχες μέσα σου και ενδεχομένως τις είχες πνίξει στο πέρασμα των χρόνων. Σου δίνεται η ευκαιρία να συνομιλήσεις με στοιχεία που είχες μέσα σου».
Σε σχέση με το θέατρο ποιος είναι ο στόχος σου; Κωμωδία ή δράμα;
«Δεν αποκλείω κανένα είδος. Μου αρέσει πολύ και η κωμωδία, την οποία θεωρώ πολύ δύσκολη. Τα πάντα έχουν να κάνουν με τη συνεργασία, με το πλαίσιο. Τα δύο θεατρικά που κάνω σήμερα είναι εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους. Και τα δύο έχουν όμως έναν κοινό παρονομαστή. Ότι συνεργάζομαι με ανθρώπους που με κάνουν καλύτερη. Δημιούργησαν ένα αποτέλεσμα για το οποίο είμαι υπερήφανη και χαίρομαι που έγινα κομμάτι τους», δήλωσε στο περιοδικό Beaute!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved