Τζωρτζίνα Λιώση: Πόσο τη βοηθούν οι γνώσεις ψυχολογίας στο θέατρο;
Showbiz

Τζωρτζίνα Λιώση: Πόσο τη βοηθούν οι γνώσεις ψυχολογίας στο θέατρο;

Η γνωστή ηθοποιός, Τζωρτζίνα Λιώση, παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε τόσο για τα επαγγελματικά όσο και για τα πιο προσωπικά της!

Η ίδια δεν δίστασε να δηλώσει αν υπάρχει κάποια προτίμηση ανάμεσα στο θέατρο και την τηλεόραση!

Κινηματογράφος, θέατρο, ή τηλεόραση;
«Το καθένα έχει τη δική του γοητεία και δυσκολία. Από την άλλη ισχύει και εδώ το θέμα της συνεργασίας. Δεν θα έκανα κανένα από τα τρία απλώς για να υπάρχω στο θέατρο, τον κινηματογράφο ή την τηλεόραση. Θα έκανα όμως και τα τρία αν αυτό που μου πρότειναν θα αποτελούσε μια ωραία συνεργασία που θα φέρει ωραίο αποτέλεσμα. Με ανθρώπους που έρχονται κοντά με σκοπό να δημιουργήσουν κάτι μεγαλύτερο από τους ίδιους».
Η γνώση της ψυχολογίας πόσο περνάει και εμπεριέχεται στην καθημερινότητα σου και το θέατρο;
«Πιστεύω πως καμία γνώση δεν μένει στατική, εκτός αν το επιλέξουμε. Σίγουρα οτιδήποτε έχεις διδαχτεί υπάρχει μέσα σου και βγαίνει σε ανύποπτο χρόνο. Άλλωστε κάθε ηθοποιός, χωρίς να έχει σπουδάσει ψυχολογία, σκιαγραφεί πάντα την ψυχολογία του ήρωα που πρόκειται να ενσαρκώσει. Ίσως σε μένα συμβαίνει λίγο παραπάνω, αλλά πιστεύω ότι η θεωρητική εκπαίδευση από την πρακτική έχει μεγάλη απόσταση. Κι εγώ έχω λάβει κυρίως θεωρητική εκπαίδευση».
Στη συναναστροφή σου με τους άλλους ανθρώπους οι γνώσεις σου πόσο σε βοηθούν να τους ψυχολογήσεις;
«Όταν μιλάω με έναν άνθρωπο δεν μπαίνουν εμβόλιμες σκέψεις σε σχέση με το ψυχολογικό του υπόβαθρο ή τη γραμμή της ζωής του. Παρ' όλα αυτά μπορεί να συμβαίνει ασυνείδητα πολλές φορές», είπε η ίδια στο περιοδικό Beaute!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved