Παπασπηλιόπουλος-Ρίζου: Κλείνουν έναν χρόνο σχέσης και είναι πολύ ερωτευμένοι!
Showbiz

Παπασπηλιόπουλος-Ρίζου: Κλείνουν έναν χρόνο σχέσης και είναι πολύ ερωτευμένοι!

Μπορεί να είναι και οι δύο χαµηλών τόνων, αλλά ο έρωτας δεν κρύβεται!

Ο λόγος για την ερµηνεύτρια Μαρίζα Ρίζου και τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο. Το ζευγάρι σε λίγο καιρό συµπληρώνει έναν χρόνο σχέσης, αλλά διατηρεί µια πολύ επιφυλακτική στάση αναφορικά µε τη δηµοσιότητα στην προσωπική του ζωή. Ετσι, η τραγουδίστρια έδωσε το «παρών» πριν από λίγες ηµέρες στην επίσηµη πρεµιέρα της παράστασης «Masterclass» στο θέατρο «Μικρό Χορν», την οποία υπογράφει σκηνοθετικά ο αγαπηµένος της, µε τη Μαρία Ναυπλιώτου να δίνει ρεσιτάλ ερµηνείας στον ρόλο της Μαρίας Κάλλας.

Η παρουσία της Μαρίζας ήταν διακριτική και φωτογραφήθηκε µε τον Πάνο Μουζουράκη, αποφεύγοντας να ποζάρει στα καµαρίνια µε τον Οδυσσέα. Ωστόσο, άνθρωποι που βρέθηκαν στο θέατρο εκείνη τη βραδιά αναφέρουν πως οι µατιές που αντάλλαξαν µαρτυρούσαν τη χαρά που έχει φέρει στη ζωή τους η σχέση τους.

Γνωρίστηκαν σε φιλικό επίπεδο αρκετό καιρό προτού γίνουν ζευγάρι και έναν χρόνο πριν είχαν συνεργαστεί επί σκηνής για την παρουσίαση της απονοµής των βραβείων Βιβλίου Public στο θέατρο «Παλλάς». Ηταν η εποχή που εκείνος ζούσε ακόµη µε τη γυναίκα του, επίσης ηθοποιό, Κατερίνα Παπαδάκη, ενώ η Μαρίζα βρισκόταν σε σχέση µε τον Κωνσταντίνο Ασπιώτη. Με το πέρασµα του χρόνου, τα δεδοµένα στην προσωπική τους ζωή άλλαξαν. Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και η Κατερίνα Παπαδάκη, µε την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά, είχαν αποφασίσει να δώσουν τέλος στη σχέση τους, η οποία δεν είχε φτάσει στον γάµο, παρότι όλοι πίστευαν πως το ζευγάρι ήταν παντρεµένο.

Ο ηθοποιός, σύμφωνα με τη Realnews, διατηρεί εξαιρετική σχέση µε τη µητέρα των παιδιών του, και, όπως τονίζει πάντα στις συνεντεύξεις του, η κόρη του και ο γιος του είναι ό,τι πολυτιµότερο για εκείνον. Χαρακτηριστικό του πόσο καλή σχέση έχουν οι δύο πρώην σύντροφοι είναι το γεγονός ότι, παρά τον οριστικό χωρισµό τους, συνεργάστηκαν θεατρικά τον περασµένο Φεβρουάριο για το έργο «Προδοσία», µε την Κατερίνα Παπαδάκη να πρωταγωνιστεί στο πλευρό του Γιώργου Χρυσοστόµου και του Πυγµαλίωνα ∆αδακαρίδη και τον Οδυσσέα να σκηνοθετεί την παράσταση. Τρεις µήνες νωρίτερα είχε γραφτεί και το φινάλε στη σχέση της Μαρίζας µε τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Ασπιώτη έπειτα από έναν χρόνο κοινής πορείας.

Ετσι, η Πρωτοχρονιά του 2018 έφερε πιο κοντά τον Οδυσσέα και τη Μαρίζα. Οµως, και οι δύο έκαναν ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να µη γίνει γνωστή η σχέση τους. Η Μαρίζα, όταν δεν είχε κάποια βραδινή εµφάνιση, πήγαινε στο θέατρο «Αθηνών» και περίµενε τον αγαπηµένο της Οδυσσέα µέχρι να τελειώσει η παράσταση «Φάρος», στην οποία πρωταγωνιστεί, και προσπαθούσαν, όταν παρευρίσκονταν σε κοσµικά καλέσµατα, να µη γίνονται αντιληπτοί από τους φωτογράφους. Τακτική που το ζευγάρι ακολούθησε µε επιτυχία µέχρι και την πρεµιέρα της παράστασης «Masterclass», όπου για µια ακόµα φορά η παρουσία της Μαρίζας ήταν διακριτική.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved