Η Τζωρτζίνα Λιώση αποκαλύπτει αν έχει χρόνο για προσωπική ζωή!
Showbiz

Η Τζωρτζίνα Λιώση αποκαλύπτει αν έχει χρόνο για προσωπική ζωή!

Η Τζωρτζίνα Λιώση, είναι μια ηθοποιός που το ευρύ κοινό γνώρισε καλύτερα μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Ταμάμ»!

Η ίδια, έδωσε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε για όλους και όλα!

Πώς έγινε η μετάβαση, το κλικ από την εγκληματολογία στην ηθοποιία;
«Έγινε αρκετά ομαλά. Ενώ ήμουν στο Πανεπιστήμιο και σπούδαζα ψυχολογία, στο τελευταίο έτος έκανα μια ταινία μεγάλου μήκους, τον «Κανένα» του Χρήστου Νικολέρη. Ξεκίνησα δηλαδή από το σινεμά. Μετά έκανα μια ακόμα ταινία το «Love in the end». Ύστερα έφυγα Ιταλία για το μεταπτυχιακό μου στην Εγκληματολογία και όταν γύρισα έκανα το «Ταμάμ». Είχαν αρχίσει να συνυπάρχουν και μετά πολύ ομαλά πέρασα από το ένα στο άλλο. Το θέατρο ήρθε την πρώτη χρονιά του «Ταμάμ», με το «Φον Δημητράκη».
Υπάρχει περίπτωση να ασχοληθείς ξανά με την ψυχολογία και την εγκληματολογία;
«Αυτή τη στιγμή δεν το σκέφτομαι. Αλλά σε καμιά περίπτωση δεν είμαι απόλυτη για το μέλλον. Αυτή την εποχή θέλω να ασχοληθώ με την τέχνη και την ηθοποιία, αργότερα δεν ξέρω αν θα αλλάξω γνώμη. Είναι κι αυτό ανθρώπινο και σεβαστό».
Υπάρχει χώρος για προσωπική ζωή;
«Μα φυσικά, αλλά ναι υπάρχει μια δυσκολία, γιατί οι αγαπημένοι μου άνθρωποι δεν ασχολούνται όλοι με το θέατρο, οπότε πέρα από τις παιδικές παραστάσεις που είναι πρωινές, οι άλλες παραστάσεις είναι βραδινές, σε ώρες που οι φίλοι μου μπορεί να θέλουν να πάνε για ύπνο γιατί δουλεύουν νωρίς την άλλη μέρα το πρωί. Το πρόγραμμα μου είναι ακατάστατο, όμως όταν θέλεις να δεις τους αγαπημένους σου ανθρώπους θα κάνεις χώρο, γιατί αυτό είναι για μένα μέρος της ξεκούρασης μου. Να συναντηθώ για παράδειγμα με την αδελφή μου, ή με τους καλύτερους μου φίλους», είπε η ίδια στο περιοδικό Beaute!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved