Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Το αν αγάπησα τη δουλειά, το οφείλω στην Έλενα Χριστοπούλου»
Showbiz

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Το αν αγάπησα τη δουλειά, το οφείλω στην Έλενα Χριστοπούλου»

Η Hλιάνα Παπαγεωργίου, ένα κορίτσι με στιλ, προσωπικότητα, σωστό χαρακτήρα, επαγγελματισμό έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις!

Η ίδια, μίλησε στο περιοδικό Beaute και δεν δίστασε να αναφερθεί μεταξύ άλλων, στο πόσο πολύ την έχει βοηθήσει στην καριέρα της η Έλενα Χριστοπούλου!

Πώς νιώθεις που εκτός από διεθνές top model έγινες ένα κορίτσι-πρότυπο για χιλιάδες κοπέλες στην Ελλάδα;

«Το χαίρομαι πολύ. Στη ζωή μου, αυτό που πραγματικά επιθυμώ είναι να είμαι ένας ρόλος που μπορεί κάποιος ν' ακολουθήσει, να είμαι πρότυπο. Χαίρομαι που τα νέα κορίτσια μπορούν να πάρουν παράδειγμα από εμένα, μια κοπέλα που δούλεψε πολύ, ξεκίνησε μόνη της από πολύ χαμηλά, με καταγωγή από μια μεσαία οικογένεια. Θα είναι μεγάλη μου χαρά να εμπνεύσω και να βοηθήσω τα νέα κορίτσια να κάνουν πράγματα να πιστέψουν στον εαυτό τους, να τον αγαπήσουν καινά ξέρουν ότι οτιδήποτε θελήσουν, αν το κάνουν με αγάπη, πάθος και θέληση, αν το πιστέψουν θα το καταφέρουν! Μου αρέσει που μπορώ να επηρεάσω θετικά τα νέα κορίτσια κι ελπίζω να τους δώσω το καλό παράδειγμα».
Την αυτοπεποίθηση, τη θέληση, την αγάπη γι'αντό που κάνεις, τα είχες από παιδί ή τα απέκτησες στην πορεία;
« Την εμπιστοσύνη στον εαυτό μου την οφείλω κυρίως στην οικογένεια μου, γιατί έχω μεγαλώσει με πολλή αγάπη. Δεν θυμάμαι ποτέ οι γονείς· μου να είχαν εκφράσει κάποια αμφιβολία για την όποια απόφαση μου. Σε ό,τι κι αν ήθελα να κάνω, μου έλεγαν ναι, με παρακινούσαν, με βοηθούσαν, με ενθάρρυναν. Ως παιδί, αλλά ακόμη και σήμερα, δέχομαι με

γάλη αγάπη από την οικογένεια μου και τους φίλους μου. Η αυτοπεποίθηση αποκτάται από τα παιδικά σου χρόνια, όταν δέχεσαι τα πρώτα ερεθίσματα. Το αν αγάπησα τη δουλειά, το οφείλω στην Έλενα Χριστοπούλου, επειδή δεν ήμουν καθόλου σίγουρη για το αν θα μπορούσα να ακολουθήσω τη μόδα. Μιλήσαμε πολύ, μου εξήγησε, με στήριξε, με βοήθησε στις επιλογές μου. Είναι στο πλευρό μου από την πρώτη μέρα πού ασχολήθηκα με το modeling έως σήμερα. Πίστεψε σε μένα, με αγάπησε, μ' έκανε ν' αγαπήσω τη δουλειά και να την εμπιστευτώ»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved