Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αποκαλύπτει αν την φλερτάρουν!
Showbiz

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αποκαλύπτει αν την φλερτάρουν!

Η Hλιάνα Παπαγεωργίου, αυτή τη σεζόν είναι ένα από τα πιο συζητημένα πρόσωπα! 

Το μοντέλο μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για τη σχέση της με την Έλενα Χριστοπούλου, αλλά και για τις σχέσεις της γενικότερα.

Μάλιστα δεν δίστασε να αποκαλύψει αν τη φλερτάρουν αλλά και το πότε κατάλαβε ότι είναι όμορφη!

Συχνά λες ότι η Έλενα Χριστοπούλου είναι η μαμά σου.
«Είναι η δεύτερη μαμά μου. Ξέρει τα πάντα για μένα, είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα πάρω τηλέφωνο οτιδήποτε κι αν μου συμβαίνει, επαγγελματικό ή προσωπικό. Είναι στο πλευρό μου 24 ώρες το 24ωρο, επτά μέρες την εβδομάδα. Σε αυτήν οφείλω όχι μόνο την επαγγελματική μου επιτυχία, αλλά και το πώς έχω εξελιχθεί ως άνθρωπος. Είναι η μέντορας μου».

Πότε συνειδητοποίησες ότι είσαι όμορφη;

«Το κατάλαβα αφού τελείωσα το λύκειο. Στα μαθητικά χρόνια δεν είχα εικόνα. Πάντως, δεν θεωρώ ότι είμαι όμορφη, απλώς νομίζω ότι έχω τα βασικά χαρακτηριστικά. Στον εαυτό μου βλέπω ένα απλό κορίτσι, με ένα συμπαθητικό πρόσωπο, φυσικά μαλλιά, συγκεκριμένα φρύδια. Ως παιδί αλλά και στην εφηβεία δεν είχα αυτά τα χαρακτηριστικά. Τα δόντια μου ήταν λίγο στραβά, είχα πιο μικρή γνάθο. Μεγαλώνοντας, με την ολοκλήρωση της ανάπτυξης μου,«έκατσαν» λίγο καλύτερα τα χαρακτηριστικά μου κι εκεί στο λύκειο και λίγο μετά κατάλαβα ότι είμαι ωραίο κορίτσι. Με πλησίαζε ο κόσμος, μου μιλούσαν τα αγόρια».
Σε φλέρταραν;
« Όχι δεν με φλέρταραν πολύ, γιατί συνήθως βρισκόμουν σε σχέση. Είμαι άνθρωπος κλειστός φαίνεται, άλλωστε και το αν είσαι διαθέσιμος. Και σήμερα, όταν με προσεγγίζουν, μου μιλούν πολύ ευγενικά, συνήθως στον πληθυντικό και μου κάνουν έξυπνα σχόλια, καμία σχέση δηλαδή με αυτό που συνηθίζουμε να λέμε τυπικό ελληνικό καμάκι».
Στο εξωτερικό ισχύει το ίδιο;
« Είναι πιο ανοιχτοί οι άνθρωποι εκεί. Ειδικά στην Αμερική που είναι πολύ άμεσοι, κάποιες φορές έχω έρθει σε δύσκολη θέση. Σου λένε: «μου αρέσεις, θέλεις να βγούμε για φαγητό;» Κατευθείαν».
Πώς είσαι στις σχέσεις σου;
«Είμαι αφοσιωμένη κι αν επιλέξω να είμαι με κάποιον, είμαι 100% μαζί του».
Η απόσταση, τα συχνά ταξίδια, οι μεγάλες απουσίες δεν είναι εμπόδιο για μια σχέση;
« Δεν το έχω αντιμετωπίσει έτσι. Ξέρω ότι η δουλειά μου έχει αυτές τις απαιτήσεις, κάποια θετικά και κάποια αρνητικά, όπως τα συχνά ταξίδια, όμως δεν με πειράζει,.Τη σχέση την έχεις στην καρδιά σου. Κι όταν υπάρχει αγάπη, οι απουσίες δεν έχουν σημασία».
Την καρδιά σου την έχουν κερδίσει οι Έλληνες;·
«Ναι, κρατάω την Ελλάδα στη ζωή και στην καρδιά μου», είπε στο περιοδικό Beaute!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved