Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Σε ποια τηλεοπτική σειρά ενδέχεται να τον δούμε;
Showbiz

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Σε ποια τηλεοπτική σειρά ενδέχεται να τον δούμε;

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, είναι ένας ηθοποιός που έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό!

Αυθεντικός και ειλικρινής, έχει καταφέρει να μπει στις καρδιές του κόσμου!

Ο ίδιος, έδωσε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε μεταξύ άλλων για τους λόγους που απέχει από την τηλεόραση, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει από ποια τηλεοπτική σειρά του έχει γίνει πρόταση.

Τηλεοπτικά απέχεις πολλά χρόνια. Γιατί;

Μέχρι τώρα δεν έχει προκύψει κάποια φοβερή πρόταση ή κάποιες που ήρθαν, ναι μεν ήταν ωραίες, αλλά δεν μου έδιναν την ευκαιρία να κάνω κάτι παραπάνω. Όταν έρχεται κάτι τέτοιο, κλειδώνει μέσα σου, και λες «θα το κάνω». Αυτό, μέχρι στιγμής, δεν έχει τύχει.

Υπάρχει, όμως, μια ανοιχτή πρόσκληση για το «Ου φονεύσεις».

Η αλήθεια είναι ότι όντως υπάρχει μια ανοιχτή πρόσκληση για να παίξω σε επεισόδιο του «Ου φονεύσεις»! Πρώτα ο θεός, θα συμβεί αυτό. Στην προκειμένη περίπτωση, μιλάμε για κάτι κλασικό, γιατί ο Πάνος Κοκκινόπουλος είναι... εθισμός.
Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σου σχέδια;
Προς το παρόν δεν έχω άλλα επαγγελματικά σχέδια πέρα από τη συνέχεια του «Ερωτευμένου Σαίξπηρ» στην Αθήνα καί ίσως στη Θεσσαλονίκη. Ακόμα και για το καλοκαίρι δεν έχω κλείσει κάτι, λέω σιγά σιγά να κάθομαι λίγο.
Τι σε οδήγησε σε αυτή την απόφαση;
Θέλω να έχω δυνάμεις να κάνω λίγα πράγματα και καλά και όχι να υπάρχω συνέχεια. Για μένα δεν είναι κάτι ουσιαστικό. Προσπαθώ να υπάρχω και να έχω σώας τας φρένας, είπε χαρακτηριστικά στο My TV!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved