Αυτοί είναι οι Έλληνες επώνυμοι με τη μεγαλύτερη επιρροή στα social media το 2018!
Showbiz

Αυτοί είναι οι Έλληνες επώνυμοι με τη μεγαλύτερη επιρροή στα social media το 2018!

Το 2018 κατάφεραν να σαρώσουν στο Instagram, βλέποντας τις μετοχές τους να ανεβαίνουν!

Likes, σχόλια και followers, τους έκαναν να χαμογελούν αφού οι εταιρίες τους κυνήγησαν λόγω της επιρροής τους στο κοινό!

Ας δούμε όμως αναλυτικά, ποιοι ήταν οι «βασιλιάδες» και οι «βασίλισσες» του Instagram, τη χρονιά που μας πέρασε!

Ανδρέας Γεωργίου - 1.100.000 followers

Κρύβεται πίσω από μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες, όπως είναι για παράδειγμα «Το τατουάζ» και το «Μπρούσκο».
Ο προσωπικός του λογαριασμός στο Instagram, μετρά περισσότερους followers ακόμα και από την Ελένη Μενεγάκη, ενώ έχει φροντίσει να κρατά το λογαριασμό του καθαρά προσωπικό, αποφεύγοντας να διαφημίζει προϊόντα και εταιρίες.

Ελένη Μενεγάκη - 967.000 followers

«Βασίλισσα» στην ελληνική τηλεόραση, «Βασίλισσα» και στο Instagram! Η λαμπερή παρουσιάστρια, έχει μεγάλη επιρροή στο κοινό! Ο λογαριασμός της παρόλο που περιέχει και στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, χρησιμοποιείται αρκετά για διαφημιστικούς λόγους, αφού κάνει διαγωνισμούς προβάλλοντας προϊόντα εταιριών.

Άκης Πετρετζίκης - 924.000 followers

Είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους σεφ της Ελλάδας, αλλά και ένα πρόσωπο που ο κόσμος λατρεύει να βλέπει τόσο στην τηλεόραση
όσο και στο διαδίκτυο, όπου δεν παραλείπει να μοιράζεται καθημερινά τις αγαπημένες του συνταγές με τους followers.

Αθηνά Οικονομάκου - 825.000 followers

Έχει καταφέρει να δημιουργεί τάσεις μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, τα ταξίδια της αλλά και τα κοσμήματα από τη συλλογή της, ενώ τα καλοκαίρια, οι φωτογραφίες της στο αγαπημένο της νησί, τη Μύκονο, «κόβουν την ανάσα».

Σάκης Τανιμανίδης - 804.000 followers

To world party και λίγο αργότερα το Survivor, ανέβασαν τις μετοχές του στα ύψη! Ο Σάκης Τανιμανίδης χρησιμοποιεί το Instagram τόσο για τη δουλειά του όσο και για να μοιράζεται με τους followers στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του!

Σάκης Ρουβάς - 784.000 followers

Ο κορυφαίος Έλληνας pop star, σαρώνει στα social media, έχοντας φανατικό κοινό! Οι αναρτήσεις του αφορούν τόσο τα επαγγελματικά, όσο και τα προσωπικά του!

Φαίη Σκορδά - 759.000 followers

Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Ant1, συνήθως μοιράζεται φωτογραφίες από το πλατό της εκπομπής, φωτογραφίες όπου διαφημίζει διάφορα ρούχα, ενώ δεν λείπουν και εικόνες με τους άνδρες της ζωής της, τους δύο γιους της δηλαδή!

Δούκισσα Νομικού - 675.000 followers

Η όμορφη μανούλα, ανεβάζει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της αλλά αυτό που αγαπούν περισσότερο οι χιλιάδες ακόλουθοί της είναι οι φωτογραφίες της χωρίς μακιγιάζ.

Κατερίνα Καινούργιου - 593.000 followers

Η παρουσιάστρια του Open TV, λατρεύει τα social media. Ό,τι κι αν ανεβάσει, γίνεται αντικείμενο σχολιασμού από τους χρήστες του διαδικτύου. Μάλιστα πολύ συχνές είναι και οι φωτογραφίες από νυχτερινές εξόδους και εξορμήσεις!

Μαίρη Συνατσάκη - 583.000 followers

Είναι το μέσο μέσα από το οποίο η Μαίρη αυτοσαρκάζεται! Δίνει στιλιστικές συμβουλές, μυστικά ομορφιάς και διατροφικά tips, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να ασχολείται με κοινωνικά θέματα.

Σίσσυ Χρηστίδου - 562.000 followers

Έχει τη δική της προσωπική συλλογή ρούχων και δεν διστάζει να τα διαφημίζει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η παρουσιάστρια του Open TV μοιράζεται τα πάντα με τους διαδικτυακούς της φίλους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved