Μαρία Εκμεκτσίογλου: «Μου αρέσει να είμαι γυναίκα στο σπίτι»
Showbiz

Μαρία Εκμεκτσίογλου: «Μου αρέσει να είμαι γυναίκα στο σπίτι»

Για τους γιους της αλλά και για το αν έχει μπλέξει ποτέ στα προσωπικά τους, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Μαρία Εκμεκτσίογλου.

Έχεις απορρίψει σχέσεις των παιδιών σου, επειδή δεν σου άρεσαν οι σύντροφοι τους;
«Δεν με άκουσαν, μου κάκιωσαν, επειδή τους δημιούργησα πρόβλημα στη σχέση τους, τους τα χάλασα, έτυχε περίοδος να μη μου μιλάνε για δύο μήνες, ειδικά ο ένας, και μετά από ένα χρόνο μου είπαν: «Πόσο δίκιο είχες, μαμά...». Αυτό που σου λέω μου συνέβη και με τους τρείς γιους μου», λέει στο Λοιπόν.

Όσο για το αν κάποιος από τους συντρόφους της, της έχει ποτέ μαγειρέψει; «Όχι, τους είχα καλομαθημένοι. Μου αρέσει να είμαι γυναίκα στο σπίτι. Μια φορά να μου κάνει έκπληξη θα μου άρεσε, να μου στρώσει ένα ρομαντικό τραπέζι. Οι γιοι μου μαγειρεύουν για τις συντρόφους τους. Όταν είμαι εγώ άρρωστη, κάνουν τα πάντα, μέχρι και κάλτσες θα μου βάλουν, για να μη σκύψω. Μια φορά που ήμουν πολύ βαριά άρρωστη, είχα πάθει πνευμονία και οι τρείς ήταν εκεί. Ο ένας μου μαγείρευε, με τάιζαν... έκαναν ηλεκτρική σκούπα, να μην έχει σκόνη το σπίτι, γίνονται χαλί για μένα, το ίδιο και για τις σχέσεις τους. Ο μεγάλος μου γιος μαγειρεύει συνέχεια κι αυτό είναι κάτι που δεν μου αρέσει, δεν θέλω. Δεν θέλω να περιμένουν από τους άντρες τους, να τα κάνουν όλα εκείνοι», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved