Βασίλης Καλλίδης: «Υπάρχουν μυστικά για την επιτυχία των συνταγών»
Showbiz

Βασίλης Καλλίδης: «Υπάρχουν μυστικά για την επιτυχία των συνταγών»

Ο Βασίλης Καλλίδης σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε τι του λέει ο κόσμος όταν τον συναντάει από κοντά.

Ποια είναι η πιο συχνή ερώτηση που σου κάνουν;

Όταν με βλέπουν από κοντά, με ρωτάνε πώς και δεν είμαι παχύς. Αυτό γιατί και στους προσωπικούς μου λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανεβάζω συνέχεια πιάτα που μου αρέσουν. Αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι τα έχω φάει. Ο κόσμος νομίζει ότι τρώω πολύ, τα πάντα και όλη μέρα. Η αλήθεια είναι ότι τρώω σχετικά λίγο. Η δεύτερη πιο συχνή ερώτηση είναι πώς θα κάνουν πιλάφι χωρίς να λασπώσει.

Υπάρχουν μυστικά για την επιτυχία των συνταγών;

Ναι! Πολύ μικρά, τα οποία, όμως, πολλοί δεν τους δίνουν σημασία. Εμείς οι μάγειρες θεωρούμε δεδομένα κάποια πράγματα. Όπως π.χ. το μέγεθος του μελομακάρονου. Πρέπει να εξηγήσεις, όμως, σε κάποιον που τα φτιάχνει πρώτη φορά τον λόγο για τον οποίο πρέπει να τα κάνει πιο μικρά, ή μεσαία, ή μεγάλα. Οι λεπτομέρειες, τις οποίες εμείς τις λέμε μυστικά, κάνουν τη διαφορά.

Μπορεί η τηλεόραση να αποτυπώσει το μεράκι που βάζεις στις συνταγές σου ή το πόσο ωραία είναι μια γεύση;

Ναι, αν κρίνω από τα μηνύματα που λαμβάνω. Όταν μαγειρεύω, παθιάζομαι και ξεχνάω να είμαι τηλεοπτικός και είμαι ρεαλιστικός. Δεν είμαι πολύ τηλεοπτικός, είμαι γρήγορος, νευρικός, λέω πολλές φορές το ίδιο πράγμα και αυτοσαρκάζομαι. θα ήμουν πολύ καλός για να κάνω μαθήματα μαγειρικής ζωντανά σε κόσμο. Τελικά το αποτέλεσμα φαίνεται από τα μηνύματα που μου στέλνουν. Ειδικά οι νέες νοικοκυρές. Και αυτό αποδεικνύει ότι πετυχαίνει αυτό που κάνω.

Πηγή: mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved