Ανασκόπηση 2018: Οι λαμπεροί γάμοι της χρονιάς! (vid & pics)
Showbiz

Ανασκόπηση 2018: Οι λαμπεροί γάμοι της χρονιάς! (vid & pics)

Το 2019 είναι προ των πυλών και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος λίγες μόλις ημέρες πριν την εκπνοή του παλιού χρόνου θυμόμαστε σπουδαίες στιγμές της showbiz!

Και αν το μυστήριο του γάμου δεν είναι μια τέτοια στιγμή, τότε ποια είναι; Και επειδή μέσα στο 2018 ζήσαμε πολλούς παραμυθένιους γάμους μια ανασκόπηση σε αυτούς είναι απαραίτητη!

Πάμε λοιπόν να θυμηθούμε ποιοι επώνυμοι άφησαν πίσω την εργένικη ζωή και μπήκαν στο κλαμπ των παντρεμένων και ποιοι μετά από τον πολιτικό αποφάσισαν να βάλουν και στεφάνι!

Αρχές Σεπτεμβρίου ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησιάς ο Σάκης Τανιμανίδης με την αγαπημένη του, Χριστίνα Μπόμπα. Ο παρουσιαστής του «Survivor» και η αγαπημένη του βρέθηκαν, με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους, στη Σίφνο, ενώ κουμπάρα τους ήταν η Μαρίνα Βερνίκου.

Την ίδια μέρα νύφη ντύθηκε και η Ελισάβετ Μουτάφη στο πλευρό του Μάνου Νιφλή. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, στη Σαντορίνη.

Ενώ και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης έκανε το θρησκευτικό του γάμο με την κούκλα γυναίκα του, Μαρία Δήμου πραγματοποιώντας την ίδια μέρα και τη βάφτιση του γιου τους στην Τήνο.

Λίγες ημέρες αργότερα τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη.

Αρχές Οκτώβρη η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος παντρεύτηκαν στη Μύκονο τελώντας το θρησκευτικό τους γάμο.

Τέλος Αυγούστου νύφη στο πλευρό του επί χρόνια αγαπημένου της, ντύθηκε και η Κατερίνα Στικούδη ενώ τρεις ημέρες νωρίτερα τα σκαλιά της εκκλησιάς ανέβηκε και η Μαντώ Γαστεράτου.

8820 NIKOS ISIGONIS MANTO GASTERATOY 2292018

Μέσα Μάϊου νύφη ντύθηκε η Έλενα Ασημακοπούλου στο πλευρό του συντρόφου της Μπρούνο Τσιρίλο.

Αρχές του περασμένου Ιούλη τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν ο Αντώνης Σρόιτερ με την Ιωάννα Μπούκη

Έναν ακόμη παραμυθένιο γάμο ζήσαμε στο πλευρό της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Αριστομένη Γιαννόπουλου.

Κρυφό και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κατάφερε να κρατήσει το γάμο της η Νατάσα Μποφίλιου.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε μπροστά σε 400 καλεσμένου, χωρίς να διαρρεύσει ούτε μία φωτογραφία από εκείνο το party που στήθηκε στην Ταράτσα του Φοίβου, στην Ιερά οδό, με θέα την Ακρόπολη.

Με πολιτικό γάμο παντρεύτηκε ο Ορέστης Τζιόβας, ο οποίος ντύθηκε γαμπρός στο πλευρό της αγαπημένης του Κατερίνας στο Δημαρχείο Αθηνών.

Τέλος, ένας ακόμη ονειρικός γάμος ήταν αυτός της Λένας Παπαληγούρα.

Η ηθοποιός ντύθηκε νυφούλα στο πλευρό του καλού της, Άκη Πάντου, λίγους μήνες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved