Έξαλλη η Kourtney Kardashian με τις φωτό του πρώην της με τη Sofia Richie στη Σαουδική Αραβία
Showbiz

Έξαλλη η Kourtney Kardashian με τις φωτό του πρώην της με τη Sofia Richie στη Σαουδική Αραβία

Η Sofia Richie και ο Scott Disick έκαναν ένα ωραίο ταξίδι στη Σαουδική Αραβία με εκείνη να ποστάρει συνεχώς κοινές τους φωτογραφίες στην προσωπική της σελίδα στο instagram. 

Η Sofia Richie και ο Scott Disick έκαναν ένα ωραίο ταξίδι στη Σαουδική Αραβία με εκείνη να ποστάρει συνεχώς κοινές τους φωτογραφίες στην προσωπική της σελίδα στο instagram. Αυτό ήταν κάτι που αναστάτωσε την πρώην σύζυγο του Scott Disick που δεν είναι άλλη από την Kourtney Kardashian. Ο χωρισμός του από την Kourtney Kardashian όπως φαίνεται μόνο καλό του έκανε καθώς δείχνει πιο ερωτευμένος κι ευτυχισμένος από ποτέ. Με τη νέα του σύντροφο, Sofia Richie δεν σταματούν να κάνουν ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Από την άλλη έχουμε παρατράγουδα στον χωρισμό του Offset με την Cardi B. Χαμός και στη ξένη σόουμπιζ με τους χωρισμούς. Ίντριγκες, καβγάδες και ξεσπάσματα. Δείτε αναλυτικά όσα έγιναν στο βίντεο που ακολουθεί σχετικά με τα δύο ζευγάρια.

Source: Kourtney UPSET Over Scott & Sofia’s Vacation Pics! Offset Called A LIAR After Cardi B Apology! | DR by Hollyscoop

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved