Showbiz

Οικονομόπουλος-Αραβανή: Δεν αργεί η ώρα του γάμου! Το δώρο της Ευαγγελίας και η γιορτινή απόδραση!

Έναν θυελλώδη έρωτα ζουν η Ευαγγελία Αραβανή και ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Η πανέµορφη παρουσιάστρια του ριάλιτι µόδας «Project Runway» του Open και ο δηµοφιλής καλλιτέχνης έγιναν ζευγάρι πριν από έναν χρόνο και ζουν την καλύτερη περίοδο της ζωής τους, φροντίζοντας ωστόσο να µην προβάλλουν την προσωπική τους ζωή µε κοσµικές εµφανίσεις, οι οποίες περιορίζονται σε ειδικές περιστάσεις, όπως η πρόσφατη έξοδός τους ανήµερα της γιορτής του δηµοφιλούς τραγουδιστή.

Το ζευγάρι επέλεξε να γιορτάσει αυτή την ξεχωριστή µέρα σε ένα από τα γνωστά στέκια των νοτίων προαστίων. Παρέα µε καλούς φίλους και συνεργάτες πέρασαν µια βραδιά γεµάτη κέφι και πολλές ευχές. Μάλιστα, η Ευαγγελία, σύµφωνα µε πληροφορίες από το στενό φιλικό περιβάλλον της, χάρισε στον αγαπηµένο της ένα ρολόι χειρός, κάτι που ο Νίκος δέχτηκε µε µεγάλη χαρά.

«Η Ευαγγελία και ο Νίκος είναι πολύ ευτυχισµένοι. Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς δεν σταµάτησαν να φροντίζουν ο ένας τον άλλο και να ανταλλάσσουν µατιές όλο αγάπη», αναφέρει στη Realnews άτοµο που βρέθηκε κοντά τους εκείνη τη βραδιά. Η επιλογή του δώρου δεν ήταν τυχαία. Το ρολόι, κλασικό και αγαπηµένο δώρο που δίνεται στον µέλλοντα γαµπρό, σύµφωνα µε το περιβάλλον του ζευγαριού, έχει και δεύτερο επίπεδο, καθώς δείχνει… γάµο και επιβεβαιώνει πόσο σοβαρές είναι οι προθέσεις τους για το µέλλον.

Αν και το ζευγάρι αυτή την περίοδο βρίσκεται σε επαγγελµατικό αναβρασµό, αφού η Ευαγγελία είναι δεσµευµένη µε τις υποχρεώσεις του «Project runway» και ο Νίκος Οικονοµόπουλος µε τις επιτυχηµένες εµφανίσεις του στο «Κέντρο Αθηνών», κάθε Παρασκευή και Σάββατο, κάνει σχέδια γιορτινών αποδράσεων. Και µπορεί να κυκλοφόρησε η φήµη πως ο Νίκος δώρισε στην Ευαγγελία για τα γενέθλιά της µια χειµερινή απόδραση στη χιονισµένη Κουρσεβέλ στις γαλλικές Αλπεις, η Ευαγγελία όµως στις πρόσφατες δηλώσεις της έσπευσε να πει ότι δεν ισχύει.

Ανθρωποι του φιλικού τους κύκλου υποστηρίζουν πως το ζευγάρι πολύ θα ήθελε µια απόδραση, αλλά οι υποχρεώσεις του είναι τέτοιες που δεν τους αφήνουν µεγάλα περιθώρια για να σχεδιάσουν και να πραγµατοποιήσουν ένα ταξίδι εκτός Ελλάδος. Πάντως, το σπίτι τους στα νότια προάστια είναι στολισµένο από τις αρχές του µήνα, κάτι που τους δίνει πολύ µεγάλη χαρά!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved