Σμαράγδα Καρύδη: Ο απίστευτος θεατρικός μαραθώνιός της!
Showbiz

Σμαράγδα Καρύδη: Ο απίστευτος θεατρικός μαραθώνιός της!

Aπό τα πιο λαµπερά, ταλαντούχα πλάσµατα της καλλιτεχνικής µας σκηνής, η Σμαράγδα Καρύδη εντυπωσιάζει στις «Μάγισσες της Σμύρνης», που κάνουν απανωτά sold out στο «Παλλάς» και «συναντά» ένα «Γαλάζιο πουλί» στο Μέγαρο Μουσικής. Σε µια µικρή ανάπαυλα του επαγγελµατικού της µαραθωνίου, τα είπε όλα µε την αµεσότητα και το χιούµορ που τη διακρίνουν…

Δημιουργική και με πολλή ενέργεια η ηθοποιός μιλάει για όλα αυτά με τα οποία καταπιάνεται! Διαβάστε τι είπε...

To πρωί νεράιδα, το βράδυ µάγισσα;

Είδες τι µου προέκυψε; Έχω µεγάλη γκάµα, τι νοµίζεις (σ.σ.: γελάει); Πώς να πεις όχι σε µια τόσο δελεαστική πρόταση όσο αυτή που ήρθε για το ανέβασµα του «Γαλάζιου πουλιού», σε σκηνοθεσία της εξαιρετικής Σοφίας Σπυράτου, µε συµπρωταγωνιστή τον υπέροχο Αιµίλιο Χειλάκη και µε τους εξαίρετους µουσικούς της Καµεράτας Ορχήστρας των Φίλων της Μουσικής στο πλευρό µας; Χριστούγεννα στο Μέγαρο µε µια παράσταση για µικρούς και µεγάλους και θα πεις «όχι»; Είπα µε µεγάλη χαρά «ναι»!

∆ικαίως, γιατί τα «Μουσικά παραµύθια» κλέβουν κάθε χρόνο την παράσταση στο Μέγαρο Μουσικής.

Οντως την κλέβουν γιατί ήταν sold out και «Τα παραµύθια του Χανς Κρίστιαν Αντερσεν» και το «Ο Πέτρος και ο λύκος», αλλά και η «Πρώτη συναυλία του αρκούδου Πάντινγκτον»... Είναι υπέροχα παραµύθια για µικρά και µεγάλα παιδιά σαν κι εµάς!

Το «Γαλάζιο πουλί», του Μορίς Μέτερλινκ, παίζεται στην Αίθουσα «Χρήστος Λαµπράκης».

Ναι, την Τετάρτη 26, την Πέµπτη 27, την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 ∆εκεµβρίου. Θα τρέχουµε µε τον Αιµίλιο από το Μέγαρο Μουσικής, εγώ στο «Παλλάς» για τις «Μάγισσες της Σµύρνης» και εκείνος στο «Αθηνών» για τον «Φάρο» του! Στις 26 ∆εκεµβρίου, µάλιστα, θα έχουµε διπλή στο «Γαλάζιο πουλί» και µετά θα φύγουµε σφαίρα για τα άλλα θέατρα!

Πηγή: Realnews

Πηγή φωτό: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved