Σμαράγδα Καρύδη: Η καλή παρέα με Καβογιάννη και Παπακωνσταντίνου και τα επόμενα σχέδια
Showbiz

Σμαράγδα Καρύδη: Η καλή παρέα με Καβογιάννη και Παπακωνσταντίνου και τα επόμενα σχέδια

Ένα ατελείωτο πάρτι είναι οι στιγμές που ζουν οι ηθοποιοί που παίζουν στην παράσταση Οι μάγισσες της Σμύρνης. Η πρωταγωνίστρια, Σμαράγδα Καρύδη μιλάει για το κλίμα που επικρατεί στα παρασκήνια ενώ αναφέρεται και στα μελλοντικά της σχέδια... 

Διαβάστε τι είπε η αγαπημένη ηθοποιός...

Γίνεται τρελό πάρτι στα καμαρίνια, όπως γινόταν και στις πρόβες;

Δεν βλέπουμε αστεία βιντεάκια, όπως τότε! Κάνουμε, αλλά τα κρατάμε για εμάς... Ναι, ναι, γίνεται τρελό πάρτι και ειδικά στο καμαρίνι που έχουμε με τη Μαρία Καβογιάννη. Πήγαν να μας χωρίσουν στην αρχή, αλλά εμείς αντισταθήκαμε και περνάμε τέλεια! Γέλιο, τραγούδι, χορός κι ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς. Είναι συναρπαστικό πλάσμα η Μαρία. Γενικά, όμως, έχει φτιαχτεί ένας εξαιρετικός θίασος, με ταλαντούχα άτομα που είναι και υπέροχα παιδιά! Η Μίρκα μας μοναδική (σ.σ.: Μίρκα Παπακωνσταντίνου), ο Μέμος με τον Μελέτη (σ.σ.: Μπεγνής και Ηλίας) είναι υπέροχοι. Ολοι, όλοι! Εξαιρετικοί!

Σε ενδιαφέρει να περνάς καλά στη σκηνή αλλά και στα παρασκήνια, έτσι;

Με ενδιαφέρει πάρα πολύ. Δεν μπορώ τους γκρινιάρηδες, τους δυσοίωνους... Θέλω θετική ενέργεια και πολλά γέλια! Θέλω αγαπησιάρικο κλίμα για να ανθίσω.

Κι εσύ όμως είσαι πηγή θετικής ενέργειας. Όσα δύσκολα κι αν συμβαίνουν, χαμογελάς.

Βρίσκω δύναμη, χαμογελώ και προχωρώ. Δεν γίνεται αλλιώς... Εχω κι εγώ σκοτάδια, πεσίματα, αλλά φροντίζω να αναζητώ το φως κι έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι μας, νομίζω. Να μην αφήσουμε να μας παίρνει από κάτω.

Τι «μαγειρεύεις» για μετά τις «Μάγισσες»;

Με τη φόρα που έχουν και τις παρατάσεις που παίρνουν, τι να σου πω; Μη μας βρει το καλοκαίρι, δεν ξέρω… Αστειεύομαι! Δεν έχω κλείσει κάτι άλλο. Τα καλοκαίρια ξέρεις ότι θέλω να κάνω διακοπές. Αν έρθει βέβαια μια γερή, δελεαστική πρόταση, πώς να πω «όχι»; Δεν ξέρω, μη με βάζεις σε αυτό το mood τώρα που κάνω focus στις «Μάγισσες» και στο «Γαλάζιο πουλί». Ασε να πάρω μια ανάσα.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved