Μαριάννα: "Ο Enrique είναι η ζωή μου"
Showbiz

Μαριάννα: "Ο Enrique είναι η ζωή μου"

Η τυχερή του eurovoice που δεν είναι άλλη από το κορίτσι που φίλησε στο στόμα ο Enrique Inglesias, απόψε το βράδυ μιλάει αποκλειστικά στο gossip-tv.gr και αποκαλύπτει το μεγάλο ερωτά της για τον τραγουδιστή.

¨ Η ζωή μου είναι ο Enrique και η Ανόρθωση Κύπρου¨, δηλώνει η Μαριάννα που μέσα σε λίγα λεπτά έγινε το πρόσωπο της ημέρας σε όλη την Ελλάδα και σε άλλες 27χώρες του κόσμου. Η 16χρονη Μαριάννα η οποία είναι μαθήτρια της δευτέρας λυκείου, ταξίδεψε από την Κύπρο αποκλειστικά και μόνο για να δει live τον αγαπημένο της τραγουδιστή. ¨Τα εισιτήρια για τη βραδιά μου τα έκανε δώρο ο μπαμπάς μου γιατί ήξερε πόσο πολύ μου αρέσει ο Enrique. Έχω τις αφίσες του κολλημένες μέσα στο δωμάτιό μου. Ακόμη κι όταν πήρα τα εισιτήρια στα χέρια μου, δεν πίστευα ότι τελικά θα καταφέρω να δω τον Enrique από κοντά. Έλεγα αν δεν τον δω με τα μάτια μου και δεν τον ακούσω με τα αυτιά μου, δεν πρόκειται να το πιστέψω. Και να που έγινε¨.

Πώς αντέδρασαν όμως οι γονείς της όταν την είδαν να φιλιέται στο στόμα με τον διάσημο τραγουδιστή; Η ίδια η Μαριάννα η οποία ζει στην Αγία Νάπα αποκαλύπτει: ¨Με πήρε η μαμά μου τηλέφωνο και μου έλεγε είσαι τρελή, θα σε σκοτώσω. Παρόλα αυτά, χάρηκαν πάρα πολύ γιατί ξέρουν πως είναι το όνειρό μου και ένιωσαν τη χαρά μου¨. Όσο για το πώς πήρε την απόφαση η ίδια η Μαριάννα να ορμήσει στη σκηνή και να βρεθεί κοντά του; η Μαριάννα δηλώνει: ¨Όταν τραγουδούσε ο Enrique τον κοιτούσα συνέχεια και με κοιτούσε κι αυτός … Κάποια στιγμή είπα θα ανέβω κι έτσι κι έγινε. Η Μαριάννα η οποία έχει μια μικρότερη αδελφή, 14χρονών σήμερα, φαίνεται πως έχει μεταδώσει την αγάπη της για τον Enrique σε όλη την οικογένεια. Το σίγουρο πάντως είναι πως αύριο που θα γυρίσει στην Κύπρο θα είναι ενθουσιασμένη από την αποψινή βραδιά και την Ελλάδα αφού όχι μόνο κατάφερε να δει από κοντά τον… έρωτά της αλλά τη φίλησε και στο στόμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved