Γιώργος Παπαγεωργίου: «Είναι πάντα η μάνα μου, αν είναι μια ωραία γυναίκα δεν με έχει απασχολήσει»
Showbiz

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Είναι πάντα η μάνα μου, αν είναι μια ωραία γυναίκα δεν με έχει απασχολήσει»

Φέτος τον απολαμβάνουμε στη θεατρική παράσταση «Ξύπνα Βασίλη».

Πώς είναι για τον Γιώργο Παπαγεωργίου να έχει μια ωραία και διάσημη μητέρα; Ψάχνει να βρει κοπέλες που να μοιάζουν στην Φιλαρέτη Κομνηνού;

«Συνειδητά όχι. Ασυνείδητα, δεν ξέρω, ο Φρόιντ έχει δώσει κάποιες απαντήσεις. Να σου πω την αλήθεια, το τελευταίο διάστημα έχω μπει σε διαδικασία ψυχοθεραπείας για να λύσω θέματα που είχαν προκύψει και τα οποία σχετίζονται πάντα με τους γονείς. Αλλά και πάλι δεν θέλω να γίνομαι κακός γιος, με την έννοια του να ρίχνω ευθύνες. Θα το κάνω εκεί που πρέπει και στον βαθμό που πρέπει. Για μένα, είναι πάντα η μάνα μου, αν είναι μια ωραία γυναίκα δεν με έχει απασχολήσει ποτέ. Δηλαδή, κι άσχημη να ήταν, η μάνα μου θα ήταν πάλι. Δεν μπορώ να σου πω ότι είναι μια εύκολη συνθήκη, γιατί θυμάμαι να λειτουργώ πολύ κομπλεξικά όταν ήμουν μικρός σε σχέση με το πώς θα χειριστώ το ότι είναι μια γνωστή ηθοποιός.

Πιστεύω ότι αυτή η ταμπέλα πλέον χρησιμοποιείται περισσότερο από gossip περιοδικά και μέσα. Ο κόσμος του χώρου μου με ξέρει μέσα από τη δουλειά μου, όπως και το θεατρόφιλο κοινό. Δεν έχω κάνει εμπορική τηλεόραση για να με μάθει το πλατύ κοινό. Έχω πει πολλά «όχι» για έναν συγκεκριμένο λόγο: ποτέ μου δεν ήθελα απλώς να γίνω ένας διάσημος. Κάποιοι το θέλουν και είναι ΟΚ, δεν το κρίνω. Εγώ ονειρεύομαι την επόμενη σεζόν, δεν ονειρεύομαι ποτέ τι ωραία που θα είναι να με αναγνωρίζει ο περιπτεράς. Όχι ότι κάνεις κανένα έγκλημα άμα θες να σε μάθει ο κόσμος. Τι πάει να πει ματαιόδοξος; Εμένα απλά με ενδιαφέρει οι δουλειές μου να έχουν αντίκτυπο και να αφορούν, αλλά δεν πειράζει αν αφορούν 50 αντί για 150. Αλήθεια δεν με πειράζει», λέει ο ίδιος στο περιοδικό Γυναίκα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved