Ο Γιάννης Βαρδής ξεκαθαρίζει για τον πατέρα του: «Δεν χτύπησε ποτέ στη ζωή του γυναίκα»
Showbiz

Ο Γιάννης Βαρδής ξεκαθαρίζει για τον πατέρα του: «Δεν χτύπησε ποτέ στη ζωή του γυναίκα»

Τα χρόνια πριν, αλλά και μετά τον θάνατο του Αντώνη Βαρδή, κάποια δημοσιεύματα ανέφεραν ότι χτυπούσε τις συντρόφους του.

Σήμερα, ο γιος του, Γιάννης Βαρδής, νιώθει την ανάγκη να αποκαταστήσει τη μνήμη του! «Είναι αστείο να ισχυρίζεται κάποιος αυτές τις πράξεις. Ο πατέρας μου έγραφε τραγούδια αφιερωμένα στις συντρόφους του. Πώς είναι δυνατόν και να τις χτυπούσε παράλληλα; Και για ποιο λόγο όλα αυτά ακούστηκαν μετά τον θάνατο του, που ο ίδιος δεν μπορούσε να απαντήσει; Για να πάρουν λίγη από τη λάμψη του, που είναι ένα τίποτα; Είναι πραγματικά αισχρό» τονίζει με έντονο ύφος και συνέχισε αναφερόμενος στις πρώην συζύγους του πατέρα του:
«Δεν έχω καμία επαφή, καμία σχέση. Καθένας προχωράει και πορεύεται μόνος του. Με τους ανθρώπους που δεν ταιριάζεις δεν υπάρχει λόγος ούτε καν για ουδέτερη επαφή, θεωρώ πως, όπως για εκείνους δεν έχω κανένα ενδιαφέρον, έτσι και για μένα ισχύει το ίδιο» μας λέει και του αναφέρουμε το όνομα της Χριστίνας Μαραγκόζη.
«Με τη Χριστίνα τα τελευταία 25 χρόνια είχα μόνο μία επαφή. Τίποτα άλλο. Δεν την έχω δει καν», αναφέρει χαρακτηριστικά στην Espresso!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved