Αυτό ήταν το μεγάλο παράπονο του Αντώνη Βαρδή!
Showbiz

Αυτό ήταν το μεγάλο παράπονο του Αντώνη Βαρδή!

Έκπληξη προκαλεί η αποκάλυψη του Γιάννη Βαρδή ότι στο συρτάρι του πατέρα του βρίσκονται πολλά ακόμα ανέκδοτα τραγούδια που έχει στην κατοχή του και μάλιστα αναφέρει πάνω και ποιος θα ήθελε να τα ερμηνεύσει.

«Κάποια στιγμή θα δειγματίσω τραγούδια του πάνω στις φωνές που ήθελε ο ίδιος να τα πουν. Απλά χρειάζεται αρκετός χρόνος για όλο αυτό το concept», αναφέρει χαρακτηριστικά στην Espresso!
Ο ίδιος δεν δίστασε να αποκαλύψει ποιο ήταν το μεγαλύτερο παράπονο του πατέρα του, λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Δεν τον έπαιζαν τα ραδιόφωνα και οι τηλεοπτικές εκπομπές. Θυμάμαι που έλεγε: «Πώς είναι δυνατόν να γράφω τραγούδια για μεγάλους ερμηνευτές και να παίζονται στο ραδιόφωνο και όταν τα τραγουδάω εγώ να μη γίνεται το ίδιο».
Αυτό ήταν ένα αγκάθι στην καρδιά του!
Αν και τραγούδια του Αντώνη Βαρδή, ερμήνευσαν οι μεγαλύτερες φωνές της Ελλάδας, όπως αποκαλύπτει σήμερα ο γιος του, εκείνος δεν απέκτησε χρήματα.
«Δεν έβγαλε χρήματα ο πατέρας μου από το τραγούδι, δυστυχώς. Και σκέψου ότι δεν έκανε σπατάλες. Ήταν άνθρωπος του σπιτιού. Και θα σου πω γιατί δεν έβγαλε χρήματα. Ο πατέρας μου είχε το χάρισμα να γράφει πολύ ωραία τραγούδια. Όμως, τα έδινε στους τραγουδιστές χωρίς να παίρνει χρήματα. Τα έδινε απλόχερα μέσα από την καρδιά του, Σκέψου ότι την τελευταία πενταετία της ζωής του, ζητούσε κάποιο αντίτιμο από τους καλλιτέχνες για να τους γράψει τραγούδια. Και εκεί ήταν η διαφωνία μας. Σκέψου ότι πολλές από τις τελευταίες του συμφωνίες τις έκανα εγώ, γιατί εκείνος ντρεπόταν, ένιωθε άβολα»!
Τέλος, μίλησε για τα άμεσα σχέδια του, στα οποία περιλαμβάνεται μια μεγάλη συναυλία εις τη μνήμη του πατέρα του, με όλα τα ονόματα που τον τραγούδησαν, προκείμενου να τον τιμήσει για όσα πρόσφερε στο ελληνικό τραγούδι.!
«Θα προσπαθήσω να το κάνω τον επόμενο χρόνο, ως φόρο τιμής στη μνήμη του, πέντε χρόνια από τον θάνατο του», κατέληξε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved