Γιάννης Σαββιδάκης: Έτοιμος να ντυθεί και πάλι στα... μπλε!
Showbiz

Γιάννης Σαββιδάκης: Έτοιμος να ντυθεί και πάλι στα... μπλε!

Σε ετοιμότητα για το πιθανό ριμέικ της κωμικής σειράς «Της Ελλάδος τα παιδιά» είναι ο Γιάννης Σαββιδάκης.

Ο γνωστός τραγουδιστής, που υποδύθηκε με επιτυχία τον σμηνίτη Τζιοβάνι Ντάλα, αποκάλυψε στην «Espresso» πως έκανε ήδη μια πρώτη κουβέντα!
«Έγινε ένα ραντεβού, όπου συζητήθηκαν κάποια πράγματα, όμως δεν έχω να σας ανακοινώσω κάτι. Δεν έχω κάτι χειροπιαστό για να επιβεβαιώσω κι επισήμως πως η σειρά επιστρέφει», είπε χαρακτηριστικά ο καλλιτέχνης και συνέχισε: «Μόνο υπέροχες στιγμές έχω να θυμάμαι από τα γυρίσματα. Και η παρέα μου με τον Δημήτρη Φραγκιόγλου (Χλαπάτσας) και τον Νίκο Αλεξίου (σμηνίτης Πλαπούτας),που επίσης είναι ενθουσιασμένοι με την ιδέα του ριμέικ, συνεχίζεται αμείωτα αυτά τα 24 χρόνια με πολύ γέλιο».
Ο Γιάννης Σαββιδάκης επισήμανε πως, στην περίπτωση που η σειρά επιστρέψει στη μικρή οθόνη, το ιδανικό θα ήταν να γίνει με το ίδιο καστ και τους ίδιους χαρακτήρες.
«Θα ήταν σαν να επέστρεφαν «Τα Φιλαράκια» χωρίς τον Ρος, τον Τσάντλερ ή τη Φοίβη. Όλοι οι ρόλοι αγαπήθηκαν πολύ από τον κόσμο, ενώ πολλές ατάκες από το σενάριο παραμένουν μέχρι και σήμερα σλόγκαν για την πιτσιρικαρία. Πλάκα πλάκα, με τις απανωτές επαναλήψεις, το σίριαλ μεγάλωσε δύο γενιές Ελλήνων!» ανέφερε.
Ο τραγουδιστής αυτή την περίοδο έχει κάθε λόγο να δηλώνει χαρούμενος, αφού κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του με τίτλο «Θα σε περιμένω», σε στίχους και μουσική δικά του. Παράλληλα συνεχίζει τις εμφανίσεις του εντός και εκτός Αθηνών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved