Συγκλονίζει η Σούλη Σαμπάχ: «Θα κάνω γιορτές μόνο με το σκυλάκι μου»
Showbiz

Συγκλονίζει η Σούλη Σαμπάχ: «Θα κάνω γιορτές μόνο με το σκυλάκι μου»

Η σπουδαία ηθοποιός, Σούλη Σαμπάχ, καταβεβλημένη από σοβαρά προβλήματα υγείας, εξομολογείται ότι τις άγιες μέρες θα είναι δίχως έναν άνθρωπο δίπλα της!

Οι ημέρες των Χριστουγέννων για εκείνη είναι σαν όλες τις άλλες.

«Δεν έχω κάτι να απολαύσω αυτές τις ημέρες. Μοναξιά, μοναξιά, μοναξιά. Ευτυχώς όταν ήρθε προ μηνών μια φίλη μου να με δει, μου άφησε τον σκύλο της για συντροφιά. Με τη σκυλίτσα την Ηρώ θα γιορτάσω αυτές τις ημέρες», δήλωσε η ίδια στην Espresso.

Ο σύζυγός της, Δημήτρης Νικολαΐδης, έφυγε από τη ζωή πριν από 25 χρόνια. Για εκείνη ήταν η μεγαλύτερη απώλεια, μια και έκτοτε το σπίτι της αλλά και η ζωή της ολόκληρη ερήμωσαν, σκοτείνιασαν.

«Δεν έχει φύγει μόνο ο άνθρωπος μου, έχουν φύγει οι πάντες από τη ζωή μου. Συνάδελφοι, συγγενείς, φίλοι. Ακόμα και τα δύο μου ανίψια βρίσκονται στη Γερμανία. Πλέον σε αυτή τη ζωή είμαι εντελώς μόνη» τονίζει!

«Κι αυτές τις γιορτές μόνη μου θα είμαι, με το σκυλάκι μου. Αν θέλεις, έλα να γευματίσουμε μαζί να σηκωθώ κι εγώ λίγο όρθια. Αποφεύγω να νοσταλγώ και να θυμάμαι, γιατί στενοχωριέμαι, κλαίω και δεν πρέπει, μια και η υγεία μου είναι επιβαρημένη. Προσπαθώ να μη θυμάμαι», αναφέρει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved