Θάλεια Ματίκα: Αποκαλύπτει αν της λείπει η τηλεόραση
Showbiz

Θάλεια Ματίκα: Αποκαλύπτει αν της λείπει η τηλεόραση

Η απλότητα του λόγου είναι καμιά φορά τόσο ανέλπιστα δυνατή που σε συναρπάζει. Ίσως αυτό να είναι το βασικό χαρακτηριστικό για τη συναισθηματική κωμωδία του Ντέιβιντ Ελντριτζ «Beginning».

Αφού σάρωσε στο θεατρικό βρετανικό box office, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές, έφτασε και στη χώρα μας σε σκηνοθεσία του Τάσου Ιορδανίδη και στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκουμε την εξαιρετική Θάλεια Ματίκα.
«Είναι ένα έργο για το οποίο έχεις να πεις πολλά. Γυναίκα, καριέρα, μοναξιά. Άντρας, αποτυχίες, απόγνωση. Δυο άνθρωποι σε μια ζόρικη συγκυρία συναντιούνται. Το ερώτημα, απλό καταρχήν, αιώνιο δε... Έρωτας από την πρώτη ματιά. Ξεπερνά τα εμπόδια; Περιορίζει τους φόβους; Έχουμε δικαίωμα στις δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες; Πιστέψτε με, καμιά φορά το παραμύθι έχει αίσιο τέλος», είπε η ηθοποιός!
Λέει «ναι» σε όλες τις δουλειές;
«Σεβασμός στους συντελεστές. Αξιοπρέπεια στο ποιείν. Οικονομική σοβαρότητα. Τα άλλα βρίσκονται. Πάντα θα υπάρχουν τα υπέρ και τα κατά. Όταν τα υπέρ είναι ακόμα κι ένα παραπάνω, τότε λες το ναι!
Τι πρέπει να έχει ένας ηθοποιός για να είναι... επιτυχημένος.
«Ας πω για τη Θάλεια... Καλλιτεχνικό αποτέλεσμα που δεν σε κάνει να ντρέπεσαι και εισιτήρια στο ταμείο. Αν εσύ είσαι χαρούμενος, αλλά ο παραγωγός δεν βλέπει κίνηση στο ταμείο, οι νόμοι γίνονται εμπορικοί. Πουλάς, άρα είσαι επιτυχημένος. Συγχωρέστε με για τον κυνισμό
Για το αν της λείπει η τηλεόραση, είπε χαρακτηριστικά
«Πάντα, πράγματα που έχεις κάνει σου λείπουν, ειδικά αν συνδέονται με μια εποχή ξέγνοιαστη και πιο ευτυχή για όλους. Υπό αυτή την έννοια, ναι, μου λείπει. Αντικειμενικά, μια ηθοποιός που έχει επιλέξει να είναι μαμά (και τα παιδιά της είναι αρκετά μικρά) πρέπει να κάνει επιλογές και να θέσει προτεραιότητες».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved