Αθηνά Οικονομάκου: «Πολλές φορές σοκάρομαι από τα likes και τους followers που έχω στο Instagram»
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: «Πολλές φορές σοκάρομαι από τα likes και τους followers που έχω στο Instagram»

Η γνωστή ηθοποιός, Αθηνά Οικονομάκου, έδωσε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε για όλα!

Η ίδια μίλησε μεταξύ άλλων για την επιρροή που έχει στα social media!
«Με χαροποιεί ιδιαίτερα, όμως δεν μπορώ να σου πω ότι ίο έχω συνειδητοποιήσει. Μπορώ να καταλάβω τη δυναμική μέσα από το Instagram, καταλαβαίνω ότι κάτι αρέσει από αυτά που κάνω. Όμως, ποτέ δεν ξεκίνησα κάτι με στόχο, δεν είχα σκοπό να δημιουργήσω τάσεις. Όλο αυτό έγινε αυθόρμητα, ενστικτωδώς και ειλικρινά. Κι εγώ σοκάρομαι πολλές φορές από τα «likes», από τους «followers» που έχω στο Instagram, δεν έχω καταλάβει ότι φτάνω κοντά στους 1.000.000 followers και είμαι στην Ελλάδα.
Δεν θεωρώ ότι έχω κάνει κάτι για να το προκαλέσω όλο αυτό ούτε ήμουν σε κάποιο σόου, ούτε είμαι παρουσιάστρια, ούτε έχει γίνει κάποιο σκάνδαλο για να κεντρίσω το ενδιαφέρον. Όλο αυτό έγινε ομαλά, αργά και σταθερά και χαίρομαι απίστευτα. Χαίρομαι, δε, πολύ γιατί είμαι εγώ! Στις φωτογραφίες που ανεβάζω, σε αυτά που θα γράψω, είμαι εγώ, η Αθηνά, αυθόρμητη, ειλικρινής, δεν μου αρέσει να πλασάρω στα μούτρα των ακολούθων μου κάτι ψεύτικο. Προσπαθώ να αποτελώ ένα ωραίο πρότυπο, ιδιαίτερα για το νεαρό κόσμο», είπε στο TV κους κους.
Όσο για το αν χρειάζονται ισορροπίες είπε:
«Ναι, εννοείται, πρέπει να βλέπεις τι αρέσει και τι όχι, να παρακολουθείς στενά για να δεις αν έχεις αρνητικά σχόλια και τους λόγους για τους οποίους τα έχεις».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved