Αντελίνα Βαρθακούρη: «Φοράω κάθε μέρα σαγιονάρες κι ένα σώβρακο του άντρα μου...»
Showbiz

Αντελίνα Βαρθακούρη: «Φοράω κάθε μέρα σαγιονάρες κι ένα σώβρακο του άντρα μου...»

Η γυναίκα του Χάρη Βαρθακούρη, Αντελίνα, μίλησε σε γνωστό περιοδικό για όλους και για όλα!

«Ο Χάρης είναι ο άντρας της ζωής μου εννοείται. Ο Χάρης είναι τα πάντα, όχι απλά το άλλο μου μισό. Είναι το ολόκληρο, νομίζω δεν μπορώ χωρίς τον Χάρη. Φωνάζω, τον τρελαίνω, αλλά δεν μπορώ χωρίς τον Χάρη. Ήμουν άνθρωπος που πάντα έλεγα θέλω να κάνω παιδιά, θέλω να κάνω οικογένεια. Υπήρχε στην ζωή μου πρόγραμμα. Για μένα το να κάνεις παιδιά και οικογένεια, ήταν το να ζήσω. Άλλοι έλεγαν θέλουμε να διασκεδάσουμε να βγούμε, εγώ το έβλεπα αλλιώς είμαι τρομερά σπιτόγατος, το ίδιο και ο Χάρης, γι' αυτό ταιριάξαμε» και συνέχισε:
«Εγώ είμαι άνθρωπος που φοράω κάθε μέρα σαγιονάρες, ένα σώβρακο του άντρα μου, το πιο φαρδύ και με μία μπλούζα που συνήθως την κόβω γιατί με πνίγει και τα θέλω όλα βολικά»!

Το ότι ο Χάρης είναι ο γιος τον Γιάννη Πάριου, ενός από τους μεγαλύτερους λαϊκούς τραγουδιστές σε όλη την Ελλάδα, την άγχωσε;
«Όχι καλέ. Γιατί να με αγχώσει, άνθρωπος δεν είναι; Ναι και ο πεθερός μου άνθρωπος είναι. Εγώ δεν πάω πίσω από ταμπέλες. Ένας άνθρωπος είναι όλα μαζί άλλα πάνω απ' όλα είναι άνθρωπος. Αν τους τσιμπήσεις δεν πονάνε; Τα ίδια με μένα δεν παθαίνουν; Το μόνο που ξεχωρίζει σε έναν άνθρωπο είναι το ταλέντο του και κάποια πράγματα που έχει κάνει. Το λέω και το ξαναλέω να το ακούν και τα νέα παιδιά. Ο σεβασμός κερδίζεται. Δεν πάει να λες ότι εγώ είμαι ο βασιλιάς; Έτσι λειτουργώ εγώ. Για μένα όποιος κι αν είσαι θα πρέπει να σε γνωρίσω να σου πω καλημέρα και μετά να κρίνω εγώ αν πρέπει να σε σέβομαι. Δεν είναι μόνο η δουλειά σου. Αν έρθω εγώ αύριο το πρωί και είμαι πάρα πολύ καλή στη δουλειά μου και τι σημαίνει; Επειδή μπορεί να είμαι αναγνωρίσιμη απαιτώ σεβασμό; Δεν είναι έτσι, Και πάνω απ' όλα είμαστε άνθρωποι που κοιτάει ο ένας τον άλλον. Εμένα η οικογένεια μου κέρδισε τον σεβασμό μου», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Χάι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved