Νικολέτα Κοτσαηλίδου: «Παθολογική ζηλιάρα δεν ήµουν ποτέ!»
Showbiz

Νικολέτα Κοτσαηλίδου: «Παθολογική ζηλιάρα δεν ήµουν ποτέ!»

Λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του Τεχνοχώρου «Cartel», η Νικολέττα Κοτσαηλίδου µιλά για τον ρόλο της και όχι μόνο...  

«Πρόκειται για το γνωστό µυθιστόρηµα “Ανθρωποι και ποντίκια” του Τζον Στάινµπεκ, σε σκηνοθεσία Βασίλη Μπισµπίκη» λέει η αγαπημένη ηθοποιός.

Η ίδια συνεχίζει λέγοντας: «Αυτό που εµείς κάνουµε είναι µια µεταφορά της ιστορίας από το 1937 στο 2018 σε µια µάντρα ανακύκλωσης στην Αθήνα. Υποδύοµαι τη Νικολέτα, που είναι παντρεµένη µε τον ιδιοκτήτη της µάντρας, ο οποίος είναι παθολογικά ζηλιάρης και της δηµιουργεί πολλά προβλήµατα. Το έργο µιλά για τα χαµένα όνειρα».

Πώς αντιµετωπίζει η ίδια άραγε τη ζήλια; «Είναι πολύ δύσκολο να σε βάζει ένας άνθρωπος σε καλούπι και είναι και πολύ άδικο, γιατί οι σχέσεις πρέπει να γίνονται για να περνάµε καλά και να µας κάνουν καλύτερους ανθρώπους. Το να είσαι σε µια σχέση που σε καταπιέζει, δεν µπορώ να το καταλάβω. Όπως θέλω ο άνδρας που έχω δίπλα µου να είναι ελεύθερος, έτσι θέλω να είµαι κι εγώ. Παθολογική ζηλιάρα δεν ήµουν ποτέ, το να ζηλέψω, ναι. ∆ύσκολα θα βρεις γυναίκα που να µη ζηλεύει. Είµαστε τόσο ανασφαλή όντα, που µέσα µας πάντοτε κάνει δουλειά η ζήλια. Το θέµα είναι πόσο την αφήνεις να διαβρώσει τον χαρακτήρα σου».

Πηγή: Realnews

Πηγή φωτό: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved