Μπέσσυ Μάλφα: Αποκάλυψε το menu των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς
Showbiz

Μπέσσυ Μάλφα: Αποκάλυψε το menu των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς

Η Μπέσσυ Μάλφα μπορεί να εργάζεται τις ημέρες των εορτών, αλλά φροντίζει πάντα για το τραπέζι των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. 

Η ηθοποιός αποκάλυψε το menu του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού, αλλά και εκείνο για την πρώτη ημέρα του χρόνου.

Ποιες είναι οι προετοιμασίες σου για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά;

«Σπουδαία γιορτή για μένα, κάθε χρόνο μαζευόμαστε εδώ, στο σπίτι, η οικογένεια. Μαγειρεύω πολύ για όλους. Φέτος έχω και παράσταση παραμονή Χριστουγέννων, οπότε πρέπει να έχω ετοιμάσει αρκετά πράγματα πριν. Θα επιστρέψω σπίτι γύρω στις 7:30, θα είναι και τα κορίτσια μου να με βοηθήσουν, οι οποίες δουλεύουν. Η Νίκη παίζει στο έργο «Χανς Κόλχαας», που έχει σκηνοθετήσει η Λίλλυ Μελεμέ, στο θέατρο «Art 63», και η Όλγα παίζει στο έργο «Συμβολαιογράφος», του Ραγκαβή, που σκηνοθετεί ο Πέτρος Ζούλιας. Το ίδιο θα γίνει και την παραμονή Πρωτοχρονιάς, είναι πολύ μεγάλη χαρά, είναι έθιμο πια για εμάς».

Για πόσα άτομα θα μαγειρέψει;

«Οι μόνιμοι είμαστε 7 άτομα. Οι 5 είμαστε εμείς, ο Γεράσιμος, εγώ και τα παιδιά μας και δύο οι αγαπημένοι των κοριτσιών. Μετά βάλε τον αδελφό μου με τη γυναίκα του, την Τζένη, τα παιδιά τους, την Όλγα και τον Γιαννάκη, και κάποιοι αγαπημένοι φίλοι, με τους οποίους θα φτάσουμε γύρω στα 17 άτομα»

Τι θα φτιάξεις στο γιορτινό τραπέζι των Χριστουγέννων;

«Φτιάχνω την καλύτερη, τη νοστιμότερη γαλοπούλα, το λένε όλοι και είμαι περήφανη γι’ αυτό. Την κάνω γεμιστή με πατατούλες. Θα κάνω για τα παιδιά πένες αλ πέστο, με σάλτσα κόκκινη, λιαστές ντομάτες, ψιλοκομμένη ελιά, βασιλικό και πεκορίνο. Θα κάνω μοσχαράκι αλά κρεμ, με αγριόρυζο, αλλά και κανονικά με σαφράν, θα κάνω δυο-τρεις σαλάτες όπως κάνω πάντα. Επίσης, θα κάνω μια παστουρμαδόπιτα»

- Το μενού της Πρωτοχρονιάς τι θα περιλαμβάνει;

«Πρωτοχρονιά κάνω πάντα κατσικάκι με πατάτες και χοιρινό μπουτάκι στο φούρνο. Συνήθως την Πρωτοχρονιά κάνω κρεατικά, αλλά μια άλλη χρονιά είχα κάνει ψαρικά, άλλη χρονιά είχα κάνει κυνήγι. Κάθε φορά αλλάζω το μενού της Πρωτοχρονιάς. Φέτος θα τους πάω σε κρεατικά» εξήγησε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved